Aan het laden, een moment alsjeblieft...
Gratis verzending over €69 Levering binnen 2-4 werkdagen 90 dagen retourrecht 030-808 0977 info@bga.nl

NU! 25% KORTING OP POSTERS

Aankoopvoorden

Als klant van BGA wordt u aangeraden om aandachtig de Algemene aankoopvoorwaarden te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. Onze aankoopvoorwaarden zijn van toepassing tussen U als klant en BGA Group AB (Hieronder BGA) wanneer U aankopen doet op onze website via het internet.

Verzending & levering

Wij leveren uitsluitend in Nederland

Verzendmethode

Bij bestellingen met orderwaarde onder de €69 wordt €3,90 aan verzendkosten in rekening gebracht. Gratis verzendkosten bij bestellingen boven de €69*. 

*Geldt niet voor afwijkende producten met grotere afmetingen dan 75x105 cm, hiervoor moeten wij onze actuele vrachtkosten berekenen.

DHL Thuisbezorgd
Met DHL Thuisbezorgd wordt U bestelling overdag direct geleverd aan Uw deur. Pakketten worden tot aan de deur geleverd.

U krijgt via SMS of telefoon een bericht om een dag en tijd te kiezen voor bezorging. Dagen & tijden zijn afhankelijk van Uw locatie. Let op: op het aangegeven adres moet iemand toegankelijk zijn. .

Geweigerde zendingen

Het is aan U als klant om een geldig en correct adres aan te geven. In het geval dat BGA een verzending in retour ontvangt die niet in ontvangst is genomen door de klant heeft BGA het recht om een ​​vergoeding van €29.50 in rekening te brengen voor vracht- en retourvrachtkosten plus administratiekosten. Dit bedrag staat los van het aankoopbedrag

Verzending beschadigt

In ontvangst genomen producten kunnen tijdens het transport zijn beschadigd. U dient dit direct te melden bij de distributeur. Indien de schade bij ontvangst al te zien is kunt u de levering weigeren en direct bij de bezorger reclameren

Aankoopbon/orderbevestiging

De orderbevestiging die U ontvangt dient tevens als aankoopbonWenst U een geprinte bon stuur een e-mail naar info@bga.nl dan zorgen wij daarvoor. Orderbevestiging dient binnen 30 minuten na Uw bestelling te zijn ontvangen. Check of u e-mailadres correct is en of de e-mail niet in het ongewenste postvak terecht is gekomen. Anders stuur ons een e-mail, dan we sturen wij een nieuwe bevestiging.

Bedenktijd/Herroepingsrecht

Bij BGA heeft U het recht om de aankoop binnen 90 dagen vanaf ontvangst te retourneren. U kunt Uw aankopen retourneren via DHL. U hoeft niet van tevoren kenbaar te maken dat U Uw aankopen wilt retourneren. BGA heeft het recht om een bedrag af te trekken van het terug te betalen bedrag, binnen de gehanteerde prijzen van de producten waar het om gaat, als er wordt geconstateerd dat er waardevermindering is veroorzaakt door de klant, omdat het product is gebruikt, of dusdanig en onnodig is geopend om functies en eigenschappen vast te stellen. Vergeet niet Uw verzending goed in te pakken om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. Wanneer BGA Uw geretourneerde producten heeft ontvangen zal BGA binnen 14 dagen het bedrag terugbetalen op de aangegeven bankrekening.

Naar ons verzenden:
Wanneer u de producten terugstuurt betaalt u zelf de verzendkosten. Deze verzendkosten worden niet vergoed. Op de vrachtbrief die U van ons met het pakket heeft ontvangen schrijft U dat de producten geretourneerd worden. Bevestig de brief op het pakket dat U terug wilt sturen. U retourneert Uw producten via DHL. Vergeet niet Uw verzending goed in te pakken om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. Heeft U geen printer, dan kunt U ook een retourformulier kopen via ons die wij naar U opsturen via E-mail of Post. -Click hier- om een retourformulier te bestellen. (Geldt alleen voor producten met maximale afmetingen van 75x105 cm)

Retouradres:
BGA.NL
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle
Sverige

Voor ongeopende produkter betalen wij het volledige bredag terug (incl. vrachtkosten. Zijn de producten geopend of gebruikt hebben wij het recht om een bedrag af te trekken voor eventuele waardevermindering.

Bedenktijd & herroepingsrecht geldt niet voor op maat bestelde lijsten en passe-partouts.

Garantie & Reclamaties

Als na het openen van het pakket blijkt dat het product beschadigd is dient u een klacht in via info@bga.nlAls de klacht wordt geaccepteerd zullen wij U op passende wijzen vergoeden. Ofwel door een nieuw gelijkwaardig product, ofwel door een terugbetaling. U als klant hoeft hiervoor geen vrachtkosten te betalen, wij bij BGA betalen hier de vrachtkosten voor. Bij klachten, neem contact met ons op via e-mail op info@bga.nl. Geef in de onderwerpszin aan dat het over een reclamatie gaat, dan helpen wij jou om het product op de juiste wijze terug te sturen

Zoals beschreven in de Wet handhaving consumentenbescherming heeft U als klant 3 jaar recht op garantie op de producten die U online via onze website heeft gekocht. De garantie dekt goederen die kapot of beschadigd zijn. Deze garantie geldt uitsluitend voor originele fabricagefouten en niet voor beschadigingen die zijn ontstaan tijdens of na het ontvangen van de producten door eigen toedoen. Heeft U een beschadigd product ontvangen dient U dit zo snel mogelijk te melden bij BGA.

Onenigheden

Als onenigheden samen met ons niet opgelost kunnen worden kunt U als klant zich altijd richten tot de Geschillencommissie; hierover meer informatie op www.degeschillencommissie.nl. U kunt online ook direct klachten indienen via het platform van de Europese commissie voor het bemiddelen van onenigheden. Meer informatie vindt U hier: http://ec.europa.eu/consumers/odr. Dient U via dit platform Uw klacht in wordt het automatisch doorgestuurd naar de juiste landelijke verantwoorde geschillencommissie. Deze geschillencommissie neemt dan contact met ons op om het zonder rechtbank op te lossen.

Garantie

BGA volgt de Wet handhaving consumentenbescherming biedt minstens 6 maanden garantie op alle producten. In de meeste gevallen bieden wij dezelfde garanties die wij krijgen van onze leveranciers; d.w.z. 1 jaar.

Deze garantie geldt niet bij:
- Ongeluk nadat U het product heeft ontvangen
- Verwaarlozing
- Abnormaal gebruik van het product
- Wanneer U de onderhouds- en serviceaanwijzingen niet heeft gevolgd.
Volgens de Wet handhaving consumentenbescherming kunt U producten met productiefouten tot 3 jaar na aankopen reclameren.

Algemeen

Alle producten die wij verkopen mogen in Nederland gebruikt worden. Als het product het vereist is er ook een Nederlandse handleiding toegankelijk in fysieke of digitale vorm. Wij nemen afstand van eventuele niet meer beschikbaarheid van producten, eventuele typ/tekst fouten en dat de beschikbare foto’s verschillende kleurtinten vertoont in verschillende computers.

Alle producten blijven BGA’s eigendom totdat betaling volledig is. Alle pogingen tot fraude en valse bestellingen worden bij de politie aangegeven.

Kleurtinten op computerscherm

Wij hebben geprobeerd zo goed mogelijk de kleurtinten in de foto’s op onze website te weergeven. Wij kunnen niet garanderen dat onze producten de exacte kleur hebben die U waarneemt van Uw beeldscherm omdat kleurtinten zich kunnen verschillen op verschillende computerschermen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kleurweergave van Uw beeldscherm.

Bestellingen

Bestellingen zijn bindend. Bestellingen die worden gelegd in naam van een ander persoon zonder toestemming van deze andere persoon, of die op andere manieren financieel verlies of schade inhoud voor BGA worden bij de politie aangegeven.

Prijzen

De prijs die wordt aangegeven op de website van BGA bij het moment van aankoop zijn de prijzen die van toepassing zijn. De prijzen zijn eenheidsprijzen inclusieve BTW als niks anders staat aangegeven. Wij nemen afstand van eventuele typfouten.

Leeftijdsgrens

Bij BGA moet U minstens 18 jaar oud zijn om aankopen te doen. Is de besteller onder 18 jaar moet hij/zij toestemming hebben van zijn/haar ouders..

Opslag van persoonsgegevens

Bij aankopen gaat U akkoord met ons privacy beleid wat betreft de opslag van persoonsgegevens, afhandeling hiervan door een derde partij enz. Lees hier meer over ons privacy beleid.

 

De aankoopvoorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 2020-05-27