Aan het laden, een moment alsjeblieft...
Gratis verzending vanaf €59 Levering binnen 2-4 werkdagen in NL en BE 90 dagen retourrecht 030-808 0977 info@bga.nl

Passe-partouts met eigen afmeting

Hier bestel je makkelijk en snel op maat gemaakte passe-partouts voor je foto's. Wij produceren al onze passe-partouts zelf en deze zijn uiteraard zuurvrij.

85 Producten
Tonen 1 - 60 van 85 producten

Op maat gemaakte passe-partouts voor jou

Soms zijn het de mooiste foto's die geen standaardmaat hebben. Heb jij nou net dat soort foto's om in te lijsten? Bij ons kun je passe-partouts op maat bestellen tegen een hele schappelijke prijs. We hebben een aantal mooie kleuren zodat je zeker een passe-partout zult vinden dat bij jouw inrichting past. Natuurlijk zijn al onze passe-partouts zuurvrij en hebben ze een neutrale pH-waarde waardoor je foto's langer mooi blijven. -Klik hier - om meer te weten te komen over passe-partouts.

Soms heb je een foto die je heel leuk vindt maar die geen standaard maat heeft. Dan kan het verbazingwekkend lastig zijn om een mooie lijst te vinden en helemaal een passend passe-partout. Het is belangrijk dat een passe-partout precies past bij de foto en er het mooiste van benadrukt. Wij bieden je de mogelijkheid om een passe-partout op maat te bestellen in precies het formaat dat je nodig hebt om de afbeelding het best uit te laten komen. Wij kunnen namelijk een passend passe-partout maken met precies de juiste binnen- en buitenmaat die jij nodig hebt om het beste in je foto naar boven te halen en hem tot een highlight in de kamer te maken.

De op maat gemaakte passe-partouts zijn er bovendien in een aantal verschillende frisse kleuren die het mogelijk maken om het passe-partout te laten passen in de inrichting die je al hebt. Of kies juist voor een passe-partout dat een mooi contrast kan vormen met het nieuwe behang in de opgeknapte kamer? De kleuren waaruit je kunt kiezen als je een passe-partout bestelt zijn onder andere blauw, groen, rood, grijs en roze. Wij hebben passende passe-partouts voor iedere smaak, stijl en inrichting, dus je zult er zeker een vinden die je mooi vindt!

Het materiaal rondom je dierbaarste foto's is van groot belang, aangezien bijvoorbeeld zuur in het karton waarvan het passe-partout gemaakt is de foto kan beschadigen. Wij hebben veel en gedegen ervaring met fotoproducten en begrijpen de waarde van je foto's. Daarom zijn natuurlijk alle passe-partouts die je in ons assortiment vindt zuurvrij en pH-neutraal - alles om de levensduur van je foto's te verlengen. Bij ons kun je er altijd op vertrouwen dat de producten zijn ontworpen en zorgvuldig uitgezocht met jou en het beste voor je foto's in gedachten.