Klantenservice - Hoe kunnen we je helpen?

Ons belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat je ervaring met ons buitengewoon is. We ondersteunen je gedurende het hele proces, vanaf het eerste moment dat je iets ontdekt dat je leuk vindt, tot het zijn plek in je huis vindt, om je te helpen een thuis te creëren waar je echt van houdt.

We begrijpen volledig dat er onderweg vragen kunnen ontstaan. Of het nu gaat om het kiezen van de fotolijst die het beste in je huis past, of het begrijpen van de levertijd voor een specifiek product, we staan klaar om je door je hele reis heen te ondersteunen. We zijn hier voor je wanneer je ons nodig hebt!

Om je ervaring zo soepel mogelijk te maken, bieden we uitgebreide klantenservice, inclusief een gebruiksvriendelijke chatfunctie, snelle reacties via e-mail en ondersteuning via de telefoon. We bieden ook een uitgebreide FAQ-sectie, zodat je gemakkelijk antwoorden op je vragen kunt vinden wanneer je ze nodig hebt.

Welkom bij BGA!

Wil je een retour zenden?

We zorgen voor het milieu en streven ernaar bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling. Daarom voegen we niet automatisch een retourformulier bij onze leveringen, maar bieden deze alleen op verzoek aan.

Voor voorraadartikelen geldt een retourrecht van 90 dagen. Op maat gemaakte producten en ontwikkelingen kunnen niet worden geretourneerd.

Klik hier om je retour te starten

Wil je een klacht indienen?

Neem contact met ons op via onze chat of ons contactformulier en vertel ons welk product het betreft, evenals je bestelnummer. Voeg ook een foto van de schade toe, zodat we je kunnen helpen.

FAQ - Veelgestelde vragen

Bij vragen & antwoorden vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen die we krijgen.


Chat

Voor het snelste antwoord - Neem contact met ons op via onze chat, daar kunnen we je altijd meteen helpen. Klik op het chatvenster in de rechterbenedenhoek om te beginnen met chatten. 

Maandag - Donderdag: 08:00 - 23:00 uur (Niet aanwezig tussen 18:00 - 18:30 uur).
Vrijdag: 08:00 - 18:00 uur.
Zondag: 14:30 - 23:00 uur (Niet aanwezig tussen 18:00 - 18:30 uur)


E-mail

info@bga.nl

Je kunt ons 24 uur per dag mailen en we beantwoorden alle e-mails binnen 24-48 uur op werkdagen, maar vaak veel sneller dan dat.


Telefoon

030-808 0977

Werkdagen 08:00 - 18:00 uur.

Velden met een ster(*) zijn verplicht


Voeg een afbeelding toe (als je wil):