Aan het laden, een moment alsjeblieft...
Gratis verzending vanaf €59 Levering binnen 2-4 werkdagen in NL en BE 90 dagen retourrecht 030-808 0977 info@bga.nl

Ovale fotolijsten

31 Producten

Ovale fotolijsten in meerdere kleuren

Bij ons vind je verschillende mooie ovale fotolijsten de je zowel staand als liggend kunt neerzetten. Bovendien kun je de meeste van onze ovale lijsten ook aan de wand hangen. Met een ovale lijst zorg je voor een klassieke en elegante look in huis. Scroll door ons assortiment en vind een fotolijst die mooi staat bij jou thuis of geef een van onze ovale lijsten met een mooie foto cadeau aan iemand waar je van houdt.

Een ovale fotolijst is heel geschikt voor bijvoorbeeld portretfoto's maar kan ook gebruikt worden voor heel veel andere soorten foto's. Onze ovale lijsten komen in verschillende kleuren, materialen en designs waardoor we het je hopelijk makkelijker kunnen maken als je zoekt naar iets speciaals. We hebben in deze categorie bovendien fotolijsten in verschillende maten, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt.

De ovale lijsten hebben een hele stijlvolle en klassieke uitstraling en zijn prachtig staand op een plank of hangend aan de muur. Veel van onze lijsten zijn bovendien zowel liggend als staand te gebruiken. Voor meer informatie over een lijst hoef je alleen maar te klikken op de lijst die je leuk vindt om meer te weten te komen over zijn unieke eigenschappen. Om al onze klanten iets te kunnen bieden hebben we geprobeerd een beetje van alles te verzamelen. In ons assortiment vind je daarom alles van eenvoudige klassieke lijsten tot fotolijsten in zowel moderne als antieke stijl.

Met een ovale fotolijst zorg je voor een mooie omlijsting die je foto net een beetje meer nadruk geeft. Ovale lijsten worden vaak gezien als romantisch en elegant en passen daarom uitstekend in een liefdevol en stijlvol interieur. Ze zijn ook heel geschikt om cadeau te geven aan iemand waar je veel van houdt. Wat is er nou leuker dan een mooie ingelijste herinnering te krijgen als je jarig bent of iets anders groots viert. Neem een kijkje tussen onze lijsten en vind jouw favoriet!