Ovale fotolijsten

(28)

In het verleden waren ovale fotolijsten populairder dan rechthoekige en vierkante lijsten, omdat het veel gebruikelijker was om portretten van bijvoorbeeld familieleden en overleden familieleden in te lijsten. De ovale fotolijst past daarom extra goed als je in een huis van rond de eeuwwisseling woont met oude details zoals stucwerk, oude houten vloeren en indrukwekkende plafondhoogtes.

De ovale fotolijst is een kunstwerk op zich. Het is toch prachtig om aan de muur te hangen? Onze ovale lisjten zijn er in veel verschillende ontwerpen, maten en kleuren. Kies de lijst dat perfect bij je woonstijl past.

Kleur
Materiaal
Afbeeldingsgrootte
Muurbevestiging
Inclusief steun
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Afbeeldingsgrootte
  • Muurbevestiging
  • Inclusief steun
  • Prijs
  Tonen 28 producten
  Tonen 28 producten

  Ovale fotolijsten in meerdere kleuren

  Bij ons vind je verschillende mooie ovale fotolijsten de je zowel staand als liggend kunt neerzetten. Bovendien kun je de meeste van onze ovale lijsten ook aan de wand hangen. Met een ovale lijst zorg je voor een klassieke en elegante look in huis. Scroll door ons assortiment en vind een fotolijst die mooi staat bij jou thuis of geef een van onze ovale lijsten met een mooie foto cadeau aan iemand waar je van houdt.

  Een ovale fotolijst is heel geschikt voor bijvoorbeeld portretfoto's maar kan ook gebruikt worden voor heel veel andere soorten foto's. Onze ovale lijsten komen in verschillende kleuren, materialen en designs waardoor we het je hopelijk makkelijker kunnen maken als je zoekt naar iets speciaals. We hebben in deze categorie bovendien fotolijsten in verschillende maten, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt.

  De ovale lijsten hebben een hele stijlvolle en klassieke uitstraling en zijn prachtig staand op een plank of hangend aan de muur. Veel van onze lijsten zijn bovendien zowel liggend als staand te gebruiken. Voor meer informatie over een lijst hoef je alleen maar te klikken op de lijst die je leuk vindt om meer te weten te komen over zijn unieke eigenschappen. Om al onze klanten iets te kunnen bieden hebben we geprobeerd een beetje van alles te verzamelen. In ons assortiment vind je daarom alles van eenvoudige klassieke lijsten tot fotolijsten in zowel moderne als antieke stijl.

  Met een ovale fotolijst zorg je voor een mooie omlijsting die je foto net een beetje meer nadruk geeft. Ovale lijsten worden vaak gezien als romantisch en elegant en passen daarom uitstekend in een liefdevol en stijlvol interieur. Ze zijn ook heel geschikt om cadeau te geven aan iemand waar je veel van houdt. Wat is er nou leuker dan een mooie ingelijste herinnering te krijgen als je jarig bent of iets anders groots viert. Neem een kijkje tussen onze lijsten en vind jouw favoriet!