Tafelspiegels

(23)

Waarom zou je alleen maar kiezen voor wandspiegels, als je ook voor tafelspiegels kunt kiezen? Met een tafelspiegel geef je een frisse touch aan je huis en we hebben verschillende stijlen om uit te kiezen.

Wordt het een moderne en coole spiegel? Wordt het een stijlvolle spiegel die nooit uit de mode gaat? Misschien wordt het een tafelspiegel die doet denken aan een kapspiegel? Jij bepaalt!

Afmetingen
Kleur
Materiaal
Kleur van het spiegelglas
Lichtbron
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Afmetingen
  • Kleur
  • Materiaal
  • Kleur van het spiegelglas
  • Lichtbron
  • Gewicht
   [g]
  • Prijs
  Tonen 23 producten
  Tonen 23 producten

  Tafelspiegels

  Tafelspiegels zijn een leuk interieurdetail. In ons assortiment met tafelspiegels vind je zowel trendy tafelspiegels en spiegels in retrostijl, als stijlvolle en klassieke exemplaren. Bij ons vind je ongetwijfeld een tafelspiegel voor iedere smaak. Je hoeft alleen maar de spiegel te kiezen die het beste bij jou en jouw huis past!

  Onze tafelspiegels zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit ronde, ovale en rechthoekige exemplaren. Misschien wil je wel meer dan één tafelspiegel in dezelfde kamer? Misschien wel op dezelfde tafel? Dan is het mooi om twee kleinere tafelspiegels te kiezen die elkaar op een mooie manier aanvullen.

  Tafelspiegel – en cool interieurdetail

  Mooie spiegels zijn altijd leuk en ze zijn niet alleen handig om jezelf in te bekijken. Een spiegel zorgt ook voor een cool effect in je interieur en in je kamer. Als je kamer iets extra’s nodig heeft, dan kan een tafelspiegel of een van onze andere spiegels de oplossing zijn.

  Afhankelijk van je interieurstijl, zullen sommige van onze tafelspiegels mooier in je huis staan dan andere. Ongeacht wat je kiest, al onze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoge ”wauwfactor”. Je kunt er dus zeker van zijn dat wat je ook kiest, je interieur er een extra gouden randje van krijgt!

  Waar moet ik aan denken wanneer ik een tafelspiegel kies?

  Je moet natuurlijk allereerst nadenken over wat voor soort tafelspiegel je in je kamer wilt plaatsen. Soms vind je een spiegel die je heel mooi vindt, maar waar je lastig een plekje voor kunt vinden. Dan kun je je interieur een beetje aanpassen zodat de spiegel beter past. Je wilt natuurlijk niet een spiegel in de winkel laten hangen omdat deze niet mooi in je interieur past, of wel?

  Soms kun je beginnen met een interieurdetail dat je mooi vindt en vanuit daar je interieur verder uitbreiden. Misschien is één van onze mooie tafelspiegels wel het beginpunt voor de nieuwe inrichting van een kamer in je huis? Je weet het maar nooit!

  Waar past een tafelspiegel?

  Als je een mooie tafel, kast of dergelijke hebt met plek voor een tafelspiegel, dan kun je deze extra opfleuren. Twee mooie interieuraccessoires die elkaar versterken garanderen een mooie woning, dus een mooie tafelspiegel + een mooie plek om deze te plaatsen is gegarandeerd een succes!

  Er is geen woning waarvoor een tafelspiegel niet geschikt is, want dit type accessoire past namelijk overal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of een tafelspiegel wel mooi is voor bij jou thuis. Je hoeft alleen maar ons assortiment te bekijken en de tafelspiegel, of tafelspiegels, te kiezen die jouw huis dat beetje extra geven.

  Kies je voor klassiek of trendy?

  Dit één van de dingen die we onszelf vaak afvragen. Sommigen hebben al een goed beeld van de stijl die ze willen kiezen voor hun interieur, terwijl anderen nog twijfelen. Als je bij die groep hoort die twijfelt, dan denken we dat je gewoon een beetje moet durven. Het hoeft er niet uit te zien als in een interieurtijdschrift, een persoonlijk huis is ook heel mooi!

  Omdat onze tafelspiegels geschikt zijn voor alle verschillende stijlen, zal je bij ons zeker vinden wat je zoekt en wat er nog mist in je huis. Durf een beetje ”out of the box” te denken, daar zal je later zeker geen spijt van krijgen. Een persoonlijk interieur is altijd mooier, vergeet dat niet!