Aan het laden, een moment alsjeblieft...
Gratis verzending over €69 Levering binnen 2-4 werkdagen 90 dagen retourrecht 030-808 0977 info@bga.nl

NU! 25% KORTING OP POSTERS

Tafelspiegels

Waarom zou je alleen wandspiegels kiezen als je ook een tafelspiegel kunt kopen? Met een tafelspiegel haal je een fris detail in huis en we hebben veel verschillende stijlen om uit te kiezen.

Wordt het een modern en cool exemplaar? Wordt het een tijdloze en stijlvolle spiegel? Misschien kies je een tafelspiegel die lijkt op een kleine kaptafel? Jij bepaalt!

12 Producten

Tafelspiegels

Tafelspiegels zijn een leuk interieurdetail. Tussen de tafelspiegels die wij hebben vind je zowel trendy tafelspiegels, spiegels in retrostijl, stijlvolle en klassieke varianten. Er is hier bij ons ongetwijfeld een tafelspiegel voor elke smaak. Nu is het aan jou om te kiezen welke het allerbeste bij jou en jouw huis past!

Onze tafelspiegels zijn beschikbaar in veel verschillende vormen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit ronde, ovale en rechthoekige varianten. Misschien wil je meer dan één tafelspiegel in dezelfde kamer? Misschien wel op dezelfde tafel? Het is mooi om twee verschillende kleinere tafelspiegels te hebben die elkaar op een mooie manier naar voren brengen.

Tafelspiegel – een cool interieurdetail

Mooie spiegels zijn altijd leuk en dat is niet alleen omdat je ze kunt gebruiken om jezelf in te weerspiegelen. Een spiegel zorgt ook voor een cool effect in het interieur van een kamer. Heeft een van je kamers een extra lift nodig, dan kan een tafelspiegel of een van onze andere spiegels de oplossing zijn.

Afhankelijk van je inrichtingsstijl zullen sommigen van onze tafelspiegels mooier bij jou thuis passen dan anderen. Ongeacht waar je voor kiest ben je verzekerd van hoge kwaliteit en hoge "beautyfactor", dus je kunt er zeker van zijn dat je huis extra zal sprankelen, welke je ook kiest!

Waar moet ik aan denken wanneer ik een tafelspiegel uitkies?

Natuurlijk moet je in de eerste plaats bedenken welk type tafelspiegel in de kamer past waar je deze wilt plaatsen. Soms vind je een spiegel die je heel leuk vindt, maar die moeilijk ergens te plaatsen is. Dan kun je de inrichting wat veranderen zodat deze er beter in past. Je wilt natuurlijk niet die mooie spiegel aan je voorbij laten gaan alleen omdat deze moeilijk te plaatsen is, toch?

Soms kun je de inrichting laten uitgaan van een klein interieurdetail dat je mooi vindt. Misschien is het een van onze mooie tafelspiegels die het startschot wordt voor de nieuwe inrichting in een van je kamers thuis? Je weet maar nooit!

Waar past een tafelspiegel?

Heb je een mooie tafel, een kast of iets vergelijkbaars met ruimte voor een tafelspiegel dan wordt het sowieso mooi. Twee mooie interieurdetails die bij elkaar passen zorgen voor een goede basis voor een prachtig huis, dus een goede tafelspiegel + een goed oppervlak om deze op te plaatsen maken het supermooi!

Er is geen huis dat niet gepast is voor een tafelspiegel, want dit type spiegel past overal. Je hoeft je dus niet af te vragen of een tafelspiegel wel mooi zal zijn bij jou thuis. Bekijk gewoon het aanbod en kies de tafelspiegel, of tafelspiegels, waarvan jij denkt dat ze voor net dat beetje extra zullen zorgen in jouw huis.

Ga je voor klassiek of trendy?

Dit is een van de vragen die we onszelf vaak stellen. Sommigen weten precies welke kant hun inrichting op moet terwijl anderen wat onzekerder zijn. Als jij behoort tot de meer onzekere groep dan vinden wij dat je voor wat meer gedurfd mag gaan, want een huis is persoonlijk. Het hoeft er niet uit te zien als een in een woonblad om mooi te zijn!

Aangezien onze tafelspiegels bij alle verschillende stijlen passen zul je de spiegel vinden die jouw huis precies geeft wat het mist. Durf een beetje out of the box te denken, want daar zul je later blij om zijn. Een persoonlijk huis is altijd leuker, dus denk daaraan!