• Functionele en trendy make-up spiegel
  • Elegant Zweeds ontwerp van KAILA
  • Matte omlijsting en regelbare LED-verlichting

KAILA Make-up spiegel III Wit - 45x60 cm

  • Functionele en trendy make-up spiegel
  • Elegant Zweeds ontwerp van KAILA
  • Matte omlijsting en regelbare LED-verlichting
€199.00
Selecteer variant:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Diepte
10 cm
Kleur
Wit
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
2800-3000K
Lichtbron
LED
Lumen
1940-2370
Materiaal
Metaal
Spiegeloppervlak
40x50 cm
Afmetingen
45x60 cm
Muurbevestiging
Nee
Buitenmaat
45x60x10 cm
Gewicht
4100 g

Een make-up spiegel voor diegenen die worden aangetrokken door trendy design! Deze spiegel in Zweeds design van KAILA heeft een elegante witte kleur en een matte omlijsting met geïntegreerde LED-verlichting rondom het spiegelglas. LED-verlichting geeft een warm wit licht in 2800-3000K wat perfect is voor het aanbrengen van make-up. Je kunt het licht eenvoudig inschakelen door op de aanraakknop te drukken en de helderheid aan te passen door de knop een paar seconden ingedrukt te houden. De make-up spiegel meet 45x60 cm en kan schuin worden gedraaid zodat je jezelf gemakkelijk vanuit verschillende hoeken kunt spiegelen. Deze cosmeticaspiegel is dus een goede keuze voor wie op zoek is naar een flexibele spiegel!

KAILA is een Zweeds merk waar de focus ligt op interieurontwerp met een Zweeds design en hoge kwaliteit. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen betaalbare prijzen voor de moderne woning.

12V adapter inbegrepen.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. Deze lichtbronnen zijn niet vervangbaar maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levenscyclus van het product. Na 50.000 uur wordt de lichtintensiteit naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke sterkte. Elektrische aansluiting met stekker.

Art.nr:
51044794

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.