Tekenlijst

De geweldige Lil Davinci is eindelijk op voorraad en we hebben 5 modellen om uit te kiezen in twee verschillende afmetingen en drie verschillende kleuren. De perfecte manier om alle tekeningen van je kinderen te bewaren.

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Prijs
  Tonen 10 producten
  Tonen 10 producten

  My Little Davinci / Lil Davinci

  My DavinciEr zijn heel veel soorten lijsten en wat daar zo leuk aan is, is dat iedereen een mooie lijst kan vinden die bij zijn of haar eigen stijl past. Met My Little Davinci, Kleine Davinci of Lil Davinci zoals hij ook wel genoemd wordt, is er een een perfecte oplossing voor alle huizen met kleine koters! Deze lijst hebben we in A4 zwart, A4 wit, A4 hout en ook in A3 zwart en A3 wit. Dus je vindt gemakkelijk iets dat goed bij je past!

  De reden dat deze lijst zo populair is bij gezinnen met kinderen is omdat hij gemaakt is voor kindertekeningen! Hoe leuk is dat? Een perfecte lijst speciaal voor dat doel die zorgt dat tekeningen extra tot hun recht komen, dat zijn die kleine tekeningen toch waard?

  Aangezien de lijst zowel My Little Davinci, Lil Davinci en Kleine Davinci genoemd wordt, raak je gemakkelijk een beetje in de war. Maar het is één en dezelfde lijst die alleen verschillende namen heeft. Dat je het weet!

  Mooi en slim bewaren!

  Deze lijsten zijn niet alleen leuk om naar te kijken, ze zijn de perfecte lijst voor kindertekeningen en ze zijn ook nog eens handig om tekeningen in op te bergen. We weten dat velen van jullie het soms ook lastig vinden om te bedenken wat je moet doen met alle mooie kindertekeningen, toch? Het gaat vaak om 'massaproductie', en je wilt natuurlijk geen van de kunstwerken weggooien.

  Met My Little Davinci, Lil Davinci of Kleine Davinci heb je de perfecte oplossing! Je kunt namelijk tot wel 50 tekeningen in de lijst bewaren! Dat is een fantastische oplossing, iedereen die de lijst heeft geprobeerd vindt het geweldig. We kunnen garanderen dat hij ook bij jou en je gezin in de smaak zal vallen!

  De slimme functie zorgt dat je gemakkelijk de nieuwste tekening vóór de andere tekeningen zet, zodat ze als het ware op elkaar liggen. Het is ook meteen een mooie manier om te zien hoe de tekeningen mettertijd veranderen.

  Verschillende maten en verschillende kleuren voor verschillende huizen

  Zoals we hierboven al schreven hebben we deze geweldige lijsten in zowel A3 als in A4. Little Davinci, Lil Davinci of Kleine Davinci is dus verkrijgbaar in zowel A4 zwart, A4 wit, A4 hout als in A3 zwart en A3 wit. Je kunt een beetje combineren of gaan voor één variant.

  Misschien heb je meerdere kinderen en wil je een lijst voor iedere koter? Dat is helemaal geen probleem! Dan kun je ze naast elkaar in de keuken hangen of je hangt een Little Davinci, Lil Davinci of kleine Davinci in ieders eigen kamer.

  Waar je de lijst of lijsten dan ook plaatst, het zal mooie en praktische oplossing zijn! Sommige mensen houden van A4 terwijl anderen een voorkeur hebben voor A3 en hetzelfde geldt voor kleuren. De een houdt van zwart, de ander van hout en de derde vindt wit het mooiste alternatief. Gelukkig hebben wij het allemaal, dus het is slechts een kwestie van kiezen wat je het mooist vindt!

  Fantastisch detail dat je inrichting naar nieuwe hoogten tilt!

  Dit is het soort lijst die niet alleen goed is in doen wat hij moet doen, maar ook esthetisch veel voor je inrichting betekent. Met een mooie lijst zoals de Little Davinci, Lil Davinci of Kleine Davinci heb je een detail in huis dat op zo'n manier van de muur 'springt' dat het extra prettig is om in de kamer te zijn waar de lijst hangt. Niet verkeerd dat dat allemaal inbegrepen is als je een praktische oplossing voor de kindertekeningen koopt, toch?

  Wat vind je het leukst? Wordt het A4 zwart, A4 wit, A4 hout of A3 zwart of wit? Wordt het een combinatie van meerdere? Een verschillende lijst voor ieder kind? Er zijn veel keuzes mogelijk, maar één ding is zeker. Wat wat je ook kiest, je zult een detail in je inrichting hebben dat zorgt voor een esthetisch hoogtepunt!

  Niet alleen voor tekeningen

  Little Davinci, Lil Davinci of Kleine Davinci is niet alleen voor tekeningen te gebruiken, maar is ook goed voor afbeeldingen die je bijvoorbeeld hebt uitgeprint. Je kunt er bijvoorbeeld meteen 50 tekeningen, foto's of iets anders in zetten. Daarna kun je, als je dat leuk vindt, elke dag wisselen naar een andere afbeelding. Je legt dan gewoon de bovenste van de stapel weer onderop of je haalt hem eruit en vervangt hem weer door een nieuwe. Slim, toch?

  Met dit soort lijsten kun je op een slimme manier de wanden thuis steeds opnieuw vernieuwen en hoef je niet uitgekeken te raken op een en dezelfde afbeelding. Heel slim, vinden wij!