Tekenlijst

(5)

Lijst tekeningen en andere schilderijen in huis in op een stijlvolle manier! Misschien zijn het de eerste tekeningen van je kind, of een eigengemaakt schilderij dat je wilt laten zien? In ons assortiment vind je verschillende tekeningfotolijsten in meer dan vijf modellen om uit te kiezen, en in verschillende kleuren zodat je makkelijk de tekeningfotolijst kunt vinden die het beste bij je tekening past!

Profiel type
Oppervlakte Behandeling
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Profiel type
  • Oppervlakte Behandeling
  • Prijs
  Tonen 5 producten
  Tonen 5 producten

  TEKENINGFOTOLIJSTEN OM TEKENINGEN EN SCHILDERIJEN IN TE LIJSTEN

  Er zijn veel fotolijsten, en het leuke daaraan is dat iedereen een goede fotolijs kan vinden die past bij zijn of haar eigen stijl. Met tekeningfotolijsten krijgt elke woning met kleine kinderen een perfecte en praktische oplossing, warmee je de tekeningen van je kinderen thuis aan de muur kunt vereeuwigen! Deze fotolijst hebben we in A4 zwart, A4 wit, A4 hout en A3 zwart en A3 wit. Met andere woorden, makkelijk om te vinden wat bij je past!

  De reden dat deze fotolijst zo handig is voor gezinnen met kinderen, is dat de fotolijst speciaal ontwikkeld is voor de tekeningen van kinderen. Hoe leuk is dat? Een perfect gecreŽerde fotolijst voor dit doel zorgt dat de tekeningen extra tot hun recht komen. Dat zijn de kleine tekeningen waar, toch?

  Maar niet alleen de kinderen halen voordeel uit deze tekeningfotolijsten. Misschien heb je zelf wel een supermooi schilderij gemaakt, dat je graag in wilt lijsten en thuis aan de muur wilt hangen? In ons assortimeent vind je stijlvolle en moderne tekeningfotolijsten die perfect zijn voor de schilderijen van volwassenen en kinderen, om een mooi eigen kunstarchief te creŽren in huis!

  MOOI EN PRAKTISCH BEWAREN!

  Deze fotolijsten zijn niet alleen maar mooi om naar te kijken, of een superhandige manier om de tekeningen van de kinderen in te lijsten, fotolijsten zijn namelijk ook erg handig voor opslag. We weten dat velen van jullie het ermee eens zijn als we zeggen dat het soms lastig kan zijn om te weten wat je met allle mooie tekeningen van je kinderen moet doen, nietwaar? Dat is nou eenmaal zo, en vaak gaat het om een massaproductie waarbij je natuurlijk geen kunstwerken weg wilt gooien.

  Met een tekeningfotolijst krijg je de perfecte oplossing! Hierin kun je namelijk, in de fotolijst zelf, tot 50 tekeningen bewaren! Dat is een geweldige oplossing die iedereen die de fotolijsten heeft getest geweldig vindt. We kunnen garanderen dat het ook jou en je gezin in de smaak zal vallen!

  Met behulp van deze functie kun je gewoon de nieuwste tekening voorop plaatsen voor de andere tekeningen, zodat ze als het ware op elkaar liggen. Dan heb je ook een goede manier om de tekeningen te sorteren op tijd, en als je wilt ku je makkelijk variŽren tussen de verschillende tekeningen zodat ze allemaal een keer te zien zijn.

  VERSCHILLENDE AFMETINGEN EN VERSCHILLENDE KLEUREN VOOR VERSCHILLENDE HUIZEN

  Zoals we eerder als zeiden, hebben we deze geweldige fotolijsten in zowel A3 als A4. Onder de tekeningfotolijsten kun je verschillende afmetingen en verschillende kleuren vinden, zoals A4 zwart, A4 wit, A4 hout en A3 zwart en A3 wit. Je kunt ofwel mixen, of kiezen voor ťťn variant voor thuis aan de muur. De verschillende afmetingen maken het makkelijk om in te lijsten!

  Misschien heb je meerdere kinderen, en wil je voor elk kind een aparte fotolijst? Dat is geen probleem! Dan kun je ze bijvoorbeeld naast elkaar hangen in de keuken, of een Little Davinci, of Kleine Davinci in de kamer van het kind zelf hangen.

  Hoe je ook van plan bent de fotolijst of fotolijsten te plaatsen, het zal een mooie en praktische oplossing zijn! Sommigen houden van A4 en anderen kiezen liever voor A3, en hetzelfde geldt voor de kleuren. Sommigen houden van zwart, anderen van hout en een derde groep vindt dat wit het mooiste alternatief is. Gelukkig hebben we ze allemaal, dus je hoeft alleen maar te kiezen wat je het mooist vindt!

  FANTASTISCH INTERIEURDETAIL DAT JE HUIS NAAR NIEUWE HOOGTEN TILT!

  Dit is het type fotolijst dat niet alleen goed zijn functie vervult, maar het is ook een fotolijst die je huis op een esthetische manier een boost geeft. Met een mooie fotolijst zoals Little Davinci, Lil Davinci of Kleine Davinci, haal je een detail in huis dat uit de muur zal springen op een manier waardoor het extra leuk is om in de kamer te zijn waar de fotolijst geplaatst is. Niet gek dat je dat op de koop toe krijgt als je een praktische oplossing voor de tekeningen van de kinderen koopt, toch?

  Wat vind jij mooi? Wordt het A4 zwart, A4 wit, A4 hout en A3 zwart, of A3 wit? Wordt het een combinatie van verschillende? Worden het verschillende fotolijsten voor de verschillende kinderen? Er zijn veel verschillende keuzemogelijkheden, maar ťťn ding is zeker en dat is dat wat je ook kiest, je zal een detail in je interieur krijgen dat ervoor zorgt dat het hele huis een esthetische boost krijgt.

  NIET ALLEEN VOOR TEKENINGEN

  De tekeningfotolijsten hebben meerdere toepassingen, en je hoeft ze niet per se alleen voor tekeningen te gebruiken, maar je kunt de fotolijsten ook gebruiken voor bijvoorbeeld uitgeprinte afbeeldingen. Een leuk detail is dat je er meteen al 50 tekeningen, afbeeldingen, etc. in kunt plaatsen, en dan kun je als je wilt elke dag of regelmatig van afbeelding wisselen. Dan hoef je alleen maar de bovenste afbeelding onderop te leggen, of te verwijderen en te vervangen voor een nieuwe. Slim, nietwaar? Dat is perfect voor personen die motieven of foto's snel zat zijn en graag variŽren met hun interieur. De tekeningfotolijsten bieden je de mogelijkheid om je muren thuis vaak en eenvoudig te vernieuwen, zodat je je niet dag in dag uit blind hoeft te staren op ťťn afbeelding. En het beste is dat je daarvoor maar ťťn fotolijst nodig hebt. De meeste tekeningfotolijsten in ons assortiment kunnen bovendien van de voorkant worden geopend, zodat je makkelijk van motief kunt wisselen zonder deze van de muur te halen. Slim, stijlvol en praktisch, vinden wij!