Canvaslijsten

(630)

Schilder je graag je eigen schilderijen, bijvoorbeeld op een canvas? Maak het jezelf gemakkelijk en lijst de kunstwerken in met een canvas lijst van BGA.NL! Deze lijsten zijn zo diep dat je het hout niet hoeft los te te maken van je canvasdoek, maar je plaatst eenvoudig het canvas in het frame zoals het is! Kies uit veel verschillende moderne kleuren, materialen en maten voor jouw specifieke smaak en jouw huis.

Kleur
Afbeeldingsgrootte
Houtsoort
Ophanging
Muurbevestiging
Materiaal
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Afbeeldingsgrootte
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Houtsoort
  • Ophanging
  • Muurbevestiging
  • Materiaal
  • Prijs
  Tonen 1 - 100 van 630 producten

  Canvaslijst Ra Wit - Formaat Naar Keuze

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51082384 in admin

  Listens bredde: 40 mm / Listens dybde: 45 mm

  Vanaf €19.95
  Maximum: 100x140 cm

  Canvaslijst Ra Zwart - Formaat Naar Keuze

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51082385 in admin

  Listens bredde: 40 mm / Listens dybde: 45 mm

  Vanaf €19.95
  Maximum: 100x140 cm
  Tonen 1 - 100 van 630 producten

  CANVASLIJSTEN – PERFECT VOOR AL JE CANVAS SCHILDERIJEN

  Heb je mooie kunstwerken op canvas die je wilt inlijsten? Misschien schilder je graag je eigen kunst? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment canvas lijsten, waarmee je snel en eenvoudig je canvasdoeken kunt inlijsten.

  Schilderijen geschilderd op canvas zijn een prachtige aanwinst voor in huis. Het geeft de ruimte voor maximale creativiteit met betrekking tot zowel de afbeelding als de plek waar het geplaatst wordt. Als je het zelf schildert, bepaalt alleen je eigen fantasie de grenzen van de vormen en kleuren die het schilderij zal uitdrukken. Als je een kant-en-klaar doek hebt gevonden dat bij je smaak past, heeft het ook een textuur en een karakter dat uniek is. Veel mensen kiezen ervoor om hun canvas schilderijen op te hangen zoals ze zijn, maar als je op zoek bent naar een meer "aangeklede" en foto-achtige indruk, kun je je schilderij eenvoudig een mooie lijst geven. Een canvaslijst - of schaduwlijst, zoals het ook wordt genoemd - is speciaal ontworpen voor schilderijen die op canvas zijn gemonteerd, met een sponningdiepte (binnendiepte) die breed en diep genoeg is om zowel het canvasdoek als het wigframe te laten passen. Je hoeft het houten frame niet los te maken, maar je kunt het canvas eenvoudig in de schaduwlijst plaatsen. De canvaslijsten bevatten geen glas. Zo kan het doek ademen en blijft het langer mooi en heel.

  ER IS EEN LIJST VOOR ELK CANVAS

  De keuze van de lijst is belangrijk om je doek echt tot zijn recht te laten komen. Een geschikte lijst benadrukt je onderwerp en creëert een mooie verbinding tussen de afbeelding, de muur en de rest van je interieur. Misschien heb je een bepaalde stijl die je nog verder wilt uitbouwen? Een schilderij met een lijst in dezelfde trend kan daar zeker bij helpen! Schaduwlijsten zijn er in verschillende ontwerpen, zodat je de lijst kunt vinden die het best bij je doek en je persoonlijke stijl past.

  Een lijst in een neutrale kleur en een eenvoudig profiel is geschikt voor kleurrijke canvas schilderijen met veel detail. Een eenvoudige zwarte of witte lijst leidt het oog niet af van het onderwerp, maar laat het volledig tot zijn recht komen, terwijl het een zeer elegante omlijsting biedt. Aan de andere kant, als je een schilderij hebt met een zachtere uitstraling, kan een natuurlijk gekleurde canvaslijst een goede keuze zijn. Minimalistisch, modern, klassiek, Boheems, shabby chic, speels of een mix van alles wat je leuk vindt - welke stijl je ook hebt in je huis en op je canvas schilderijen, je vindt hier de juiste canvaslijst!

  Veel canvaslijsten hebben een eenvoudiger ontwerp, zonder extravagante profielen en decoratie. Als je op zoek bent naar een zeer decoratieve lijst voor je canvas, kun je ook kiezen voor een traditionele fotolijst. Let dan wel goed op de sponningdiepte (binnendiepte) van de lijst, om er zeker van te zijn dat de lijst diep genoeg is voor je doek. Het is ook belangrijk te weten dat schilderijen op canvas altijd zonder glas moeten worden ingelijst.

  BESTEL JE CANVASLIJST IN DE GEWENSTE HOOGTE EN BREEDTE

  Heb je een canvas geschilderd op een doek met afwijkende afmetingen? Geen probleem. Bij BGA kun je altijd lijsten bestellen in de gewenste maat die je wilt – dit kan ook met canvaslijsten! Wanneer je je bestelling plaatst, geef je de afmetingen van je canvas door en wij maken een canvaslijst in de hoogte en breedte die je wenst. Bij schaduwlijsten voegen we een centimeter toe aan de opgegeven afmetingen, om een luchtspleet te creëren tussen het doek en het frame. Onze lijsten op maat kunnen in vier verschillende dieptes worden besteld, zodat je de diepte kunt kiezen die bij de dikte van je canvas past. Hier vind je onze canvaslijsten / schaduwlijsten die op maat kunnen worden besteld.

  De op maat gemaakte lijsten worden gemaakt in onze eigen lijstenmakerij en elke lijst die je bestelt, wordt uniek voor je gemaakt.