• LED verlichting
  • Voor wand- of kadermontage
  • Geschikt voor een afbeelding van 85-110 cm breed
posterverlichting van hoge kwaliteit met een ledlamp. Zeer geschikt voor als je op zoek bent naar mooie posterverlichting die een extra dimensie aan je mooiste foto's en posters geeft. De posterverlichting is geproduceerd in Scandinavië, kwaliteit is dus gegarandeerd.

Het verlichtingspakket wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige montage. In het pakket vind je: plug-in mechanisme, 4 meter armatuurkabel voor aansluiting tussen de driver en het armatuur, beugels, schroeven en een handleiding.

">
5.0 2

BLP 117 voor lijstbreedte 85-110 cm schilderijverlichting - Goud

  • LED verlichting
  • Voor wand- of kadermontage
  • Geschikt voor een afbeelding van 85-110 cm breed
€149.50
(2 beoordelingen)
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Productspecificatie

Kleur
Goud
Kleurtemperatuur
2700K
Lichtbron
LED
Lumen
200
Lengte
85 cm
Aanbevolen fotobreedte
85-110 cm
Snoerlengte
400 cm

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Exclusieve posterverlichting van hoge kwaliteit met een ledlamp. Zeer geschikt voor als je op zoek bent naar mooie posterverlichting die een extra dimensie aan je mooiste foto's en posters geeft. De posterverlichting is geproduceerd in Scandinavië, kwaliteit is dus gegarandeerd.

Het verlichtingspakket wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige montage. In het pakket vind je: plug-in mechanisme, 4 meter armatuurkabel voor aansluiting tussen de driver en het armatuur, beugels, schroeven en een handleiding.Art.nr: 51010415
0
0

Beoordelingen

Liz

Stijlvol en flexibel, goed met LED-verlichting

2021-03-05
Peter

De beeldverlichting was absoluut perfect. Goede lichtverspreiding en een discrete armatuur die het schilderij niet donker maakt. Het licht lijkt uit het niets te komen. De elektriciteitskabel is redelijk lang en als je deze in een kabelgoot langs de plint legt, kun je deze volledig verbergen en lelijke kabels en aftakverbinders vermijden

2020-03-17

Schrijf een beoordeling