• LED verlichting
  • Voor wand- of kadermontage
  • Geschikt voor een afbeelding van 85-110 cm breed
posterverlichting van hoge kwaliteit met een ledlamp. Zeer geschikt voor als je op zoek bent naar mooie posterverlichting die een extra dimensie aan je mooiste foto's en posters geeft. De posterverlichting is geproduceerd in Scandinavië, kwaliteit is dus gegarandeerd.

Het verlichtingspakket wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige montage. In het pakket vind je: plug-in mechanisme, 4 meter armatuurkabel voor aansluiting tussen de driver en het armatuur, beugels, schroeven en een handleiding.

">

BLP 117 voor lijstbreedte 85-110 cm schilderijverlichting - Wit

  • LED verlichting
  • Voor wand- of kadermontage
  • Geschikt voor een afbeelding van 85-110 cm breed
€149.50
(1 beoordelingen)
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Productspecificatie

Kleur
Wit
Kleurtemperatuur
2700K
Lichtbron
LED
Lumen
200
Lengte
85 cm
Aanbevolen fotobreedte
85-110 cm
Snoerlengte
400 cm

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

BLP

Exclusieve posterverlichting van hoge kwaliteit met een ledlamp. Zeer geschikt voor als je op zoek bent naar mooie posterverlichting die een extra dimensie aan je mooiste foto's en posters geeft. De posterverlichting is geproduceerd in Scandinavië, kwaliteit is dus gegarandeerd.

Het verlichtingspakket wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige montage. In het pakket vind je: plug-in mechanisme, 4 meter armatuurkabel voor aansluiting tussen de driver en het armatuur, beugels, schroeven en een handleiding.Art.nr: 51010419
0
0

Beoordelingen

Jan

Een zeer goede verlichting voor een afbeelding met afmetingen van ongeveer 1*1 m. Goede beschrijving en gemakkelijk te monteren, hetzij aan de achterkant van de afbeelding of aan de muur. Een geslaagde aankoop!

2017-12-22

Schrijf een beoordeling

loading