• LED verlichting
  • Voor wand- of kadermontage
  • Geschikt voor een afbeelding van 65-90 cm breed
posterverlichting van hoge kwaliteit met een ledlamp. Zeer geschikt voor als je op zoek bent naar mooie posterverlichting die een extra dimensie aan je mooiste foto's en posters geeft. De posterverlichting is geproduceerd in Scandinavië, kwaliteit is dus gegarandeerd.

Het verlichtingspakket wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige montage. In het pakket vind je: plug-in mechanisme, 4 meter armatuurkabel voor aansluiting tussen de driver en het armatuur, beugels, schroeven en een handleiding.

">

BLP 117 voor lijstbreedte 65-90 cm schilderijverlichting - Goud

  • LED verlichting
  • Voor wand- of kadermontage
  • Geschikt voor een afbeelding van 65-90 cm breed
€139.50
(1 beoordelingen)
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Productspecificatie

Kleur
Goud
Kleurtemperatuur
2700K
Lichtbron
LED
Lumen
150
Lengte
65 cm
Aanbevolen fotobreedte
65-90 cm
Snoerlengte
400 cm

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

BLP

Exclusieve posterverlichting van hoge kwaliteit met een ledlamp. Zeer geschikt voor als je op zoek bent naar mooie posterverlichting die een extra dimensie aan je mooiste foto's en posters geeft. De posterverlichting is geproduceerd in Scandinavië, kwaliteit is dus gegarandeerd.

Het verlichtingspakket wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige montage. In het pakket vind je: plug-in mechanisme, 4 meter armatuurkabel voor aansluiting tussen de driver en het armatuur, beugels, schroeven en een handleiding.Art.nr: 51010414
0
0

Beoordelingen

Peter

De beeldverlichting was absoluut perfect. Goede lichtverspreiding en een discrete armatuur die het schilderij niet donker maakt. Het licht lijkt uit het niets te komen.

2020-03-17

Schrijf een beoordeling

loading