• Dimbaar
  • Jouw keuze van kleurtemperatuur
  • Ingebouwde haak voor montageframe
Texa Design Gallery LED 30 cm voor lijstbreedte 60-80 cm schilderijverlichting - Messing
5.0 2

Gallery LED 30 cm voor lijstbreedte 60-80 cm schilderijverlichting - Messing

  • Dimbaar
  • Jouw keuze van kleurtemperatuur
  • Ingebouwde haak voor montageframe
€189.00
(2 beoordelingen)
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
18,5 cm
Kleur
Messing
Kleurtemperatuur
2200-6500K
Lichtbron
LED
Lumen
540
Lengte
30 cm
Aanbevolen fotobreedte
60-80 cm
Snoerlengte
250 cm
Watt
4,2+4,2

Merk: Texa Design

Ben je op zoek naar posterverlichting die makkelijk aan de omgeving en aan je eigen wensen aangepast kan worden? Dan ben je op de juiste plek.

De Gallery LED van Texa Design is dimbaar, dit houdt in dat de lichtsterkte hoger en lager gezet kan worden om zo het perfecte licht te creëren zodat de lijst helemaal naar jouw wens wordt uitgelicht. En om het nog mooier te maken is het ook mogelijk om de kleurtemperatuur in te stellen - van warm tot koud wit. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zowel de helderheid als de kleurtemperatuur kunnen worden aangepast met de touch functies aan de zijkanten van de lamp.

Aan de meegeleverde muurbevestiging zit ook een haak die maximaal 5 kg kan houden.

1953 stonden kerosinelampen op de productietafel voor het bedrijf Texa Design, maar sindsdien is het assortiment ontwikkeld en vandaag Texa Design biedt een breed scala aan beeldverlichting en lampen aan voor alle huizen. Iets wat altijd belangrijk was voor het bedrijf is het leveren van kwalitatief hoogwaardige goederen. Texa Design probeert altijd vorm en functie te combineren in een stijlvol design.

Art.nr: 51029836
 

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

0
0

Beoordelingen

Martin

Het lampje voldoet geheel aan de verwachtingen. De instelbaarheid van de lichtkleur in combinatie met de instelbaarheid van de lichtsterkte geeft een uniek effect.

2021-07-22
Sophie

Echt blij met mijn nieuwe schilderijverlichting! Het benadrukt het schilderij en verlicht het waar het aan het einde van een zomergang zit. Naast dat het stijlvol is in het ontwerp, vind ik het leuk dat het zowel mogelijk is om te dimmen als de kleur van het licht aan te passen. Bovendien vind ik het betaalbaar.

2021-02-22

Schrijf een beoordeling