• Ronde spiegel met diepe lijst in goudkleurig metaal
  • Stijlvol Scandinavisch design van KAILA
  • Elegante en moderne uitstraling

KAILA Round Mirror - Edge Gold 110 cm Ø

  • Ronde spiegel met diepe lijst in goudkleurig metaal
  • Stijlvol Scandinavisch design van KAILA
  • Elegante en moderne uitstraling
€319.00
Selecteer variant:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen
Let op! Hogere verzendkosten: Thuisbezorgd €9.95

Diepte
4 cm
Kleur
Goud
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Materiaal
Metaal
Soort spiegel
Wandspiegel
Spiegeloppervlak
110 cm Ø
Afmetingen
110 cm Ø
Ophanging 
Staand
Muurbevestiging
Ja
Gewicht
17500 g

Een ronde spiegel in stijlvol Scandinavisch design met een metalen lijst met een mooie, gouden afwerking. De lijst heeft een geborsteld oppervlak, wat de mooie goudkleur een iets mattere uitstraling geeft. De lijst is ook trendy dun en heeft tegelijkertijd - afhankelijk van de maat - een diepte van 30-40 mm, wat betekent dat de lijst een beetje van de muur af komt en een gaaf 3D-effect creëert. De diepte van de lijst zorgt er ook voor dat de spiegel solide en robuust aanvoelt, zonder het minimalistische gevoel van de spiegel weg te nemen.

KAILA Round Mirror Edge Gold is verkrijgbaar in verschillende maten en deze spiegel heeft een diameter van 110 cm. De achterkant van de spiegel is voorzien van twee muurbeugels waarmee je de spiegel eenvoudig en stabiel aan de muur kunt ophangen, en bijhorende schroeven en pluggen worden meegeleverd.

De spiegel is afkomstig van KAILA - een nieuw Zweeds merk met een focus op stijlvol design en kwaliteit. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Scandinavische designstijl, die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit - maar dan met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails aan voor moderne interieurs, tegen betaalbare prijzen.

Omdat elke uitvoering van deze spiegel uniek is, zien ze er niet allemaal precies hetzelfde uit. Bij sommige exemplaren kan er een kleine opening in de lijst verschijnen, wat in deze gevallen deze elegante wandspiegel een meer rustieke uitstraling en nog meer karakter geeft!

Art.nr:
51044688

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.