• Unieke schilderijhaak voor elke wand en lijst
  • Voorkom boren – alleen spijkeren
  • Snelle en gemakkelijke montage
5.0 3

Schilderijhaak voor elke muur - Bold Schilderijhaak 2-p

€3.90
(3 beoordelingen)
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Productspecificatie

Aantal
2 st.
Maximale gewicht
5 kg per krok

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Als je het gedoe en de onaangename gaten wilt vermijden die veroorzaakt worden door het ophangen van een schilderij met een boor, plug en schroef. Daarom is deze schilderijhaak een heel goed alternatief. Vooral als de schilderijhaak zo slim is als deze! Bold Schilderijhaak is 's werelds eerste schilderijhaak die past op alle soorten lijsten en alle soorten wanden die bedoeld zijn voor schilderijen (geen tegels of glas). De schilderijhaak is het resultaat van innovatief Zweeds design, gemaakt om montage gemakkelijker te maken!

Met deze schilderijhaak kan het niet soepeler en sneller zijn om je foto aan de muur te hangen. Je hebt geen geavanceerd gereedschap nodig, alleen een gewone hamer. Ongeacht of uw schilderij ophangkabels, beugels heeft of direct aan de rand van de lijst moet worden opgehangen, het kan met behulp van deze schilderijhaak worden opgehangen. Hij kan ook tot 5 kilo aan, en een volle 10 kilo als je twee schilderijhaken gebruikt voor dezelfde foto.

De dunne stalen spijkers zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk in de muur kunnen worden gehamerd, en hebben dan een minimale impact op je muur wanneer je besluit je schilderij te verplaatsen.

Bold Schilderijhaak is gemaakt van een flexibele en zeer resistente thermoplast die hoge belastingen kan weerstaan zonder te scheuren. De meetschaal aan de voorkant van de schilderijhaak vergemakkelijkt en maakt ook een nauwkeurige plaatsing aan de muur mogelijk.

Als je muur te poreus is en de spijkers moeilijk te bevestigen zijn, is de schilderijhaak ook voorzien van een slim montagegat voor een extra schroef als dat nodig mocht zijn.Art.nr: 51039963
0
0

Beoordelingen

Anna-Maria

Eindelijk een makkelijke manier om de schilderijen op te hangen.

2020-07-28
Helena

Eindelijk een haak die houdt wat het beloofde,deels om te worden gemonteerd op een muur van hard beton, deels om tot 5 kg te dragen, ook gemakkelijk op te zetten zonder de noppen te beschadigen!

2020-11-17
Lillemor

Eenvoudig en gemakkelijk, ik was zo blij dat ik dit vond omdat de muren zijn gemaakt van het hardste beton dat een normaal type boormachine niet aankan, een boorhamer moet huren of lenen. Dus dit was echt geweldig

2021-02-28

Schrijf een beoordeling