• Ronde spiegel met prachtige facet geslepen rand
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • Exclusief uiterlijk
KAILA is een nieuw Zweeds merk met focus op stijlvol Zweedse design en kwaliteit. Het concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die worden gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit – maar met een moderne twist. KAILA biedt knappe interieur details tegen redelijke prijzen voor het moderne huis.

">

KAILA Ronde Spiegel Deluxe 80 cm Ø

  • Ronde spiegel met prachtige facet geslepen rand
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • Exclusief uiterlijk
€74.90
Kies formaat:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Productspecificatie

Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Bewerkte rand
Facetgeslepen
Soort spiegel
Wandspiegel
Spiegeloppervlak
80 cm ø
Gewicht (gram)
4900
Muurbevestiging
Ja

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Net zo modern als tijdloos! Deze ronde spiegel heeft een elegante, facetgeslepen rand die voor een exclusieve en luxe uitstraling zorgt. Een ronde spiegel als deze creëert een zachte en uitnodigende sfeer en past mooi in bijna elk interieur - zowel trendy als traditioneel.

KAILA Ronde Spiegel Deluxe is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, en deze variant heeft een diameter van 80 cm. Een perfect formaat voor bijvoorbeeld een badkamerspiegel, halspiegel of om al stijlvol en functioneel interieurdetail te gebruiken in de woonkamer of slaapkamer.

KAILA is een nieuw Zweeds merk met focus op stijlvol Zweedse design en kwaliteit. Het concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die worden gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit – maar met een moderne twist. KAILA biedt knappe interieur details tegen redelijke prijzen voor het moderne huis.Art.nr: 51044173
0
0

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling