• Coffee Table Photo Album in grijs linnen
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • 'OHANA – familie in het Hawaiiaans
5.0 6

KAILA 'OHANA - Coffee Table Photo Album (60 Zwarte zijden)

  • Coffee Table Photo Album in grijs linnen
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • 'OHANA – familie in het Hawaiiaans
€37.90
(6 beoordelingen)
Selecteer variant:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Albumkleur
Grijs
Aantal pagina's
60
Kleur van de albumpagina's
Zwart
Beschermend perkamentblad
Nee
Afmetingen albumpagina (Breedte x Hoogte)
21x28 cm
Zuurvrij papier
Ja
Soort album
Zelf plakken
Buitenmaat (Breedte x Hoogte x evt. Diepte)
26x31,6x4,6 cm

Merk: KAILA

Dit elegante fotoalbum voor de salontafel is getiteld 'OHANA', wat Hawaïaans is voor 'familie'. Hoe je familie definieert, is heel individueel en met dit fotoalbum heb je de kans om jouw dierbaren echt te laten zien wat ze voor je betekenen.

Het fotoalbum heeft een uitgeklede en elegante vormgeving met een linnen beklede omslag in een stijlvolle grijzen tint. Het album is ook ontworpen als een doos, wat het een exclusief gevoel geeft. Aan de binnenkant word je begroet door een prachtige print en een ringband met 30 zwarte bladen (60 pagina's) om je dierbaarste fotoherinneringen te vullen.

Dit stijlvolle fotoalbum komt van KAILA, een nieuw Zweeds merk met focus op stijlvol Zweeds design en kwaliteit. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl, die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit - maar met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen redelijke prijzen voor de moderne woning.

KAILA is een nieuw Zweeds merk met een focus op stijlvol Zweeds design en kwaliteit. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit - met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen betaalbare prijzen voor het moderne huis. Art.nr: 51040535

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

0
0

Beoordelingen

Elin

Zeer mooi fotoalbum dat ook perfect is als interieurdetail. Goede kwaliteit.

2020-12-23
Caroline

Zeer mooie kwaliteit, we hebben een herinneringsalbum gemaakt voor mij en de kinderen van hun vader die in mei is overleden. De kinderen vonden het een goed idee om zelf te plakken. Dikke zijkanten worden gewaardeerd dan hoefde ik niet bang te zijn dat ze de zijkanten zouden verpesten met teveel lijm. Ohana is het motto van onze familie. Dat zei hun vader altijd tegen de kinderen. "Ohana betekent familie en familie houdt samen"

2020-11-22
Malin

Zeer mooi fotoalbum dat ook als mooi decor kan dienen. Wow

2020-12-06
Linda

Heb dit cadeau gedaan wat zeer gewaardeerd werd, maar ook moeilijk omdat ik het zelf wilde. Leuk interieur detail tegelijk als fotoalbum om naar te kijken, zo gezellig met herinneringen op een andere manier dan in de mobiel.

2021-01-27
fleur

Bezorging was niet zo vlot, maar ben wel erg blij met de producten

2021-01-24
Nadine

Echt een prachtig fotoboek en tegelijkertijd ook een super leuk woonaccessoires / tafelboek. De kaft is precies de kleur zoals die op de website staat. Binnenin heb je zwarte kartonnen blaadjes waar je foto's op kunt plakken. Sluiting door middel van een magneetje. Snel geleverd, dus helemaal happy!

2020-12-29

Schrijf een beoordeling