• Coffee Table Photo Album in grijs linnen
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • 'OHANA - familie in het Hawaiiaans
5.0 6

KAILA 'OHANA - Coffee Table Photo Album (60 Zwarte zijden)

  • Coffee Table Photo Album in grijs linnen
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • 'OHANA - familie in het Hawaiiaans
€37.95
Selecteer variant:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Albumkleur
Grijs
Aantal zijden
60
Kleur van de albumpagina's
Zwart
Materiaal mappen
Textiel
Beschermend perkamentblad
Nee
Afmetingen albumpagina (Breedte x Hoogte)
21x28 cm
Zuurvrij papier
Ja
Soort album
Zelf plakken
Buitenmaat (Breedte x Hoogte x evt. Diepte)
26x31,6x4,6 cm

Dit elegante fotoalbum voor de salontafel is getiteld 'OHANA', wat Hawaïaans is voor 'familie'. Hoe je familie definieert, is heel individueel en met dit fotoalbum heb je de kans om jouw dierbaren echt te laten zien wat ze voor je betekenen.

Het fotoalbum heeft een uitgeklede en elegante vormgeving met een linnen beklede omslag in een stijlvolle grijzen tint. Het album is ook ontworpen als een doos, wat het een exclusief gevoel geeft. Aan de binnenkant word je begroet door een prachtige print en een ringband met 30 zwarte bladen (60 pagina's) om je dierbaarste fotoherinneringen te vullen.

Dit stijlvolle fotoalbum komt van KAILA, een nieuw Zweeds merk met focus op stijlvol Zweeds design en kwaliteit. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl, die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit - maar met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen redelijke prijzen voor de moderne woning.

KAILA is een nieuw Zweeds merk met een focus op stijlvol Zweeds design en kwaliteit. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit - met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen betaalbare prijzen voor het moderne huis. Art.nr:

51040535

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.