• Trendy Coffee Table Album in zwarte stof
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • Met stijlvol gedrukte titel: *

KAILA * - Coffee Table Photo Album (60 Zwarte zijden)

  • Trendy Coffee Table Album in zwarte stof
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • Met stijlvol gedrukte titel: *
€40.95
Selecteer variant:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Albumkleur
Zwart
Aantal zijden
60
Kleur van de albumpagina's
Zwart
Beschermend perkamentblad
Nee
Afmetingen albumpagina (Breedte x Hoogte)
21x28 cm
Zuurvrij papier
Ja
Soort album
Zelf plakken
Buitenmaat (Breedte x Hoogte x evt. Diepte)
26x31,6x4,6 cm

Wanneer woorden overbodig zijn en de afbeeldingen en herinneringen voor zichzelf spreken, dan kun je een fotoalbum krijgen met de titel: * . Dit Coffee Table Photo Album heeft een ander en speels – maar tegelijkertijd zeer stijlvol – ontwerp. Hierdoor is het naast een stijlvol interieurdetail een handig fotoalbum. Het fotoalbum is elegant bekleed in zwarte stof en de woordeloze titel is glanzend gedrukt op de voorkant van het album. Linksonder in het album vind je de ondertitel A selection of random stuff.

Het fotoalbum is ontworpen als een exclusief boek die je opent om toegang te krijgen tot de inhoud. In het album zit een ringband met 30 zwarte vellen (60 pagina's) om je favoriete herinneringen mee te vullen. Je plakt je foto's zelf, wat je alle ruimte en mogelijkheid biedt om je creatieve kant naar buiten te laten komen.

Dit trendy fotoalbum is afkomstig van KAILA, een nieuw Zweeds merk dat zich richt op stijlvol Zweeds design en kwaliteit. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse ontwerpstijl die wordt gekenmerkt door eenvoud, elegantie en functionaliteit - met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen betaalbare prijzen voor het moderne huis.

Art.nr:
51045870

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.