• Make-up spiegel met kantelbaar ontwerp
  • Dimbare LED-verlichting
  • Draadloos opladen voor smartphones

KAILA Make-up spiegel Hollywood 12 met Draadloze Oplader Roségoud 30x41 cm

  • Make-up spiegel met kantelbaar ontwerp
  • Dimbare LED-verlichting
  • Draadloos opladen voor smartphones
€199.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
8,5 cm
Kleur
Roségoud
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
6000K
Lichtbron
LED
Lumen
960
Materiaal
Metaal
Spiegeloppervlak
30x41 cm
Afmetingen
35x45 cm
Watt
14
Buitenmaat
36x47 cm
Gewicht
2760 g

Dit is een make-up spiegel in een prachtige roségouden kleur. De spiegel heeft een extra luxe functie en kan je smartphone draadloos opladen! Wanneer het licht van de spiegel aan staat is deze functie geactiveerd en kun je je smartphone op de aangegeven plek plaatsen om zo automatisch de telefoon op te laden met 5V2A (10W). De oplaadfunctie werkt voor alle smartphone modellen die draadloos opladen ondersteunen. Naast het draadloos opladen heeft deze spiegel meer luxe opties. De spiegel is kantelbaar zodat je deze in de gewenste positie kunt plaatsen. De ingebouwde LED-verlichting geeft je goed licht bij het aanbrengen van je make-up. De verlichting bestaat uit 12 LED-lampen die het spiegeloppervlak prachtig omlijsten en de gehele spiegel een stijlvolle uitstraling geven. De verlichting is dimbaar en door de touch knop een paar seconden ingedrukt te houden kun je het licht instellen in de gewenste helderheid.

De spiegel heeft een staand ontwerp en kan eenvoudig op kaptafels, dressoirs en tafels worden neergezet. Elektrische verbinding wordt gemaakt door middel van een stekker.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056945

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.