Schoolposters met oude motieven

Motief
Kleur
Oriëntatie
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Motief
  • Kleur
  • Oriëntatie
  • Prijs
  Tonen 6 producten
  Tonen 6 producten

  Geef je muren karakter met mooie schoolposters!

  Welkom in onze kleine galerie met prachtige schoolposters in verschillende designs! Een schoolposter geeft je muur gegarandeerd karakter en past perfect in het huis van een bewuste interieurexpert die op zoek is naar een prachtig vintage gevoel. In ons assortiment vind je zowel prachtige tekeningen uit schoolboeken uit de 19e eeuw, als gedetailleerde illustraties van insecten en vogeleieren.

  Je kunt de posters makkelijk met een eenvoudige posterhanger ophangen voor een authentiek gevoel, maar ze passen ook perfect in een dunne en eenvoudige lijst. Als je helemaal voor een vintage look wilt gaan, dan hebben we ook charmante lijsten die behandeld zijn zodat ze er oud en gebruikt uitzien.

  Tegenwoordig googelen we ons een weg door de jungle van kennis. Als we ons iets afvragen, halen we onze smartphones of laptops tevoorschijn en vinden we in een handomdraai de afbeelding of tekst die het antwoord geeft op onze vragen. Vroeger werd dit veel stijlvoller gedaan. Je bladerde bijvoorbeeld in dikke boeken of je keek naar een gedetailleerde schoolposter met daarop het menselijk lichaam, planten of verschillende dieren. Je wist waarschijnlijk niet eens dat deze afbeeldingen vroeger zo mooi waren!

  In veel gevallen is de informatie op deze posters bijgewerkt naar recent onderzoek, maar de charme en het karakter dat de afbeeldingen uitstralen, is gebleven. Het is dan ook geen wonder dat de posters mooi in een stijlvol interieur passen, liefst in combinatie met een mooie posterhanger of een stijlvolle lijst. Veel mensen kiezen ervoor om de oude ontwerpen te combineren met moderne interieuraccessoires, een slimme combinatie! Een volledig vintage interieur is ook mooi, maar kan soms donker worden. Daarom is het leuk om vintage details af te wisselen met moderne pastelkleuren, krijtwitte muren of heldere aquatinten.

  Of je nu van macabere afbeeldingen van menselijke schedels houdt of meer van onschuldige afbeeldingen van de natuur, je kunt er zeker van zijn dat deze prachtige schoolposters een hele leuke toevoeging zullen zijn aan een muur, op een schoolbord of in kleinere lijsten op een tafel of een bureau. Omdat de afbeeldingen net even anders zijn dan veel moderne ontwerpen, kun je bovendien trots zijn op je vermogen om muurdecoraties op karakter te kiezen.

  Heb je vragen over onze schoolposters? Neem dan gerust contact op met onze getalenteerde klantenservice! We willen graag iedereen een persoonlijk antwoord geven zodat je tevreden kan zijn met je aankoop.