• Coffee Table Photo Album in zwart linnen
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • MAU KI'I - afbeeldingen in het Hawaiiaans
5.0 6

KAILA MAU KI'I - Coffee Table Photo Album (60 Zwarte zijden)

  • Coffee Table Photo Album in zwart linnen
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • MAU KI'I - afbeeldingen in het Hawaiiaans
€29.95 €37.95
Je bespaart €8.00 (-21%)

Selecteer variant:
Je bespaart 21%
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Albumkleur
Zwart
Aantal zijden
60
Kleur van de albumpagina's
Zwart
Beschermend perkamentblad
Nee
Afmetingen albumpagina (Breedte x Hoogte)
21x28 cm
Zuurvrij papier
Ja
Soort album
Zelf plakken
Buitenmaat (Breedte x Hoogte x evt. Diepte)
26x31,6x4,6 cm

Dit moderne Coffee Table Photo Album biedt niet alleen een praktische en gemakkelijk toegankelijke manier om je foto's te bewaren, maar het is ook een stijlvol interieurdetail!

De omslag van het fotoalbum is gekleed in zwart textiel en heeft het Hawaiiaanse woord voor "foto's" - MAU KI'I - gedrukt op de voor- en achterkant van het album. Het is een heel stijlvol album dat ook nog het ietwat luxueuze detail heeft dat het als doosje is vormgegeven. Wanneer je het fotoalbum opent, wordt je begroet door het mooie en subtiele print aan de binnenkant van de omslag, evenals een ringband met 30 zwarte bladen (60 pagina's) om te vullen met je favoriete foto's.

Dit stijlvolle fotoalbum komt van KAILA, een nieuw Zweeds merk met focus op stijlvol Zweeds design en kwaliteit. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl, die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit - maar met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen redelijke prijzen voor de moderne woning.

KAILA is een nieuw Zweeds merk met een focus op stijlvol Zweeds design en kwaliteit. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit - met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen betaalbare prijzen voor het moderne huis. Art.nr:

51040537

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.