Handdoeken

Handdoeken zijn een voor de hand liggend onderdeel van de inrichting van de badkamer. Ze zijn niet alleen erg praktisch voor bijvoorbeeld het afvegen van de handen of het gezicht, een handdoek is ook decoratief en voegt veel toe voor de algehele uitstraling in de badkamer. Als je op zoek bent naar een uniforme uitstraling, kun je eenvoudig bijpassende handdoeken in dezelfde effen kleur of kleurtingen of in prachtige textuurpatronen aanschaffen. Welkom bij ons assortiment stijlvolle badstoffen handdoeken!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  Handdoeken – functie en schoonheid in één

  Met mooie handdoeken in de badkamer wordt de uitstraling van het interieur enorm versterkt! Het voelt misschien niet alsof mooie handdoeken erg belangrijk zijn, maar in feite doet het veel voor de algehele sfeer. Net als gordijnen, plaids, sierkussens en andere kleine details, zijn handdoeken iets dat de badkamer eenvoudig en snel een boost geven in termen van esthetiek.

  Meng verschillende kleuren!

  Misschien heb je een witte betegelde badkamer? Dan ben je niet de enige. Als de badkamer niet geheel wit hoeft te zijn, zijn handdoeken in verschillende kleuren een leuke manier om de ruimte op te fleuren. Het mooiste resultaat krijg je als je je aan dezelfde serie handdoeken houdt, zodat de structuur hetzelfde is. Hierdoor ziet het er niet alleen fris uit, het geeft ook een mooi uniform gevoel, ondanks het feit dat er verschillende kleuren handdoeken zijn. Het is ook leuk om een beetje te mixen en matchen met badhanddoeken en handdoeken. Koop bijpassende badhanddoeken en handdoeken en mix vervolgens kleuren op een speelse manier.

  Decoreren moet leuk en dynamisch zijn!

  Heb je het gevoel dat je een beetje meer gedurfder wilt zijn als het gaat om inrichten? Dan is het een gouden kans om met de badkamer te beginnen. Met het juiste ontwerp van handdoeken, badhanddoeken en andere kleine details wordt de ruimte veel meer dan alleen een badkamer, die zowel mooi als stijlvol is. Veel mensen vergeten dat dit ook een ruimte is die leuk is om in te richten. Naast stijlvolle handdoeken kun je investeren in mooie planken, badmatten, zeeppompjes en andere leuke items. Een badkamer kan een mooie facelift krijgen zonder dat het veel hoeft te kosten en lang hoeft te duren. Duidelijk een ruimte die leuk is om op te frissen en aan te pakken!

  Bijpassende set – een winnaar in de badkamer!

  We hebben verschillende bijpassende sets badhanddoeken en handdoeken, zodat je eenvoudig de kleur of kleuren kunt kiezen die je in je badkamer wilt hebben. Misschien wil je groen en grijs combineren? Offwhite en blauw? Geel en roze? Er zijn veel mogelijkheden – kies de kleuren uit die je zoekt! Dat handdoeken zoveel kunnen doen voor het interieur van je badkamer geloof je misschien pas als je het resultaat ziet. We kunnen je beloven dat je aangenaam verrast zult zijn als je het probeert!

  Structuurpatroon voor extra luxe

  Structuurpatronen geven een bijzonder luxe indruk en het is mooi om in sommige gevallen te kiezen voor prachtige patronen in de structuur boven kleur. We hebben moderne, trendy en stijlvolle structuurpatronen in verschillende handdoeken. Als je daar naar op zoek bent, ben je aan het juiste adres.

  Precies de juiste maat voor zowel grote als kleine handen

  In ons assortiment handdoeken vind je leuke varianten voor zowel volwassenen als kinderen. Het kan leuk zijn voor de kinderen om hun eigen kleur handdoeken te hebben. Misschien kun je ze erbij betrekken en ze zelf hun kleur uit laat zoeken wanneer je hier bij ons winkelt. Het is een goed idee dat iedereen in het gezin zijn eigen handdoek heeft, net als bij badhanddoeken. Je kunt iedereen in de familie zijn eigen kleur of eigen ophang haak geven. Omdat het belangrijk is dat de kinderen goed leren hun handen te wassen, is het misschien een idee om trucjes te gebruiken om ze te laten denken dat het leuk is – hun eigen mooie kleur uit te laten zoeken, is één van deze trucs.

  Handdoeken met of zonder franjes?

  Het is fijn om handdoeken te hebben, met als zonder franjes. Het is een kwestie van smaak, maar veel mensen houden van beide soorten. Dit resulteert er vaak in dat er verschillende varianten badhanddoeken in huis zijn, met of zonder franjes. Het is juist leuk om dit met elkaar te combineren. Om hier van te voren over na te denken zie je dan ook terug in de mooie uitstraling van je badkamer.

  Vervang je handdoeken regelmatig

  Wees niet bang om je handdoeken vaak te verschonen en was ze vaak. Zorg er voor dat je de handdoeken op een hoge temperatuur wast, omdat het belangrijk is dat ze goed schoon zijn. Om altijd fris gewassen en schone handdoeken te kunnen pakken is het slim om er veel op voorraad te hebben. Het is ook belangrijk om vaak de handdoeken te vernieuwen. Als je je handdoeken niet wilt weggooien, zijn er een aantal klimaatslimme mogelijkheden om ze op een andere manier te gebruiken. Hergebruik ze als washandjes, schoonmaakdoeken enzovoort. Hier kun je zelf creatief mee zijn en oude badstof handdoeken gebruiken voor verschillende doeleinden.