Plooiband gordijnen

Een multibandgordijn – een zogenaamde multiband lengte – heeft verschillende ophangfuncties. Hang het gordijn aan de gordijnroede direct in de lussen, of met behulp van vingerhaken of ringen. Wat voor soort gordijnroede je hebt maakt niet uit. Multibandlengtes kunnen ook rechtstreeks op een gordijnrail worden geplaatst - hier hebben we het over multifunctionaliteit! In ons assortiment vind je zowel prachtig gedessineerde als stijlvolle effen gekleurde gordijnen met multiband in verschillende spannende materialen - welkom!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  ”Multi” in de ware zin van het woord!

  Met multiband lengtes krijg je gordijnen die je precies zo kunt gebruiken als je wilt. Deze gordijnen geven je gewoon meerdere keuzes zonder dat het jezelf extra moeite kost. Het ontwerp van de gordijnen zorgt ervoor dat de gordijnen deze mogelijkheden van zichzelf hebben.

  Aanpassen aan je eigen stijl

  Met multiband lengtes is het eenvoudig om de gordijnen aan te passen aan je specifieke huis en stijl. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om haken te gebruiken, terwijl anderen verborgen lussen mooier vinden. Hang je je gordijnen liever op een andere manier op? Iedereen vindt zijn eigen manier om gordijnen op te hangen met multiband.

  Verschillende stijlen voor verschillende ruimtes?

  Vind je het leuk om andere stijlen toe te passen in verschillende kamers? Verander je vaak van interieur? Dan zijn multiband lengtes de perfecte keuze voor jou! Je kunt met dezelfde gordijnen verschillende stijlen toepassen. Misschien heb je een paar gordijnen voor de slaapkamer gekocht waarvan je merkt dat ze beter passen in de woonkamer of in de keuken? Verander dan gewoon van kamer, wat voor gordijnroede je ook hebt. Het is altijd leuk om veel verschillende mogelijkheden te hebben als het gaat om woondecoratie, dus maak van de gelegenheid gebruik om het je zo gemakkelijk mogelijk maken als het gaat om het plaatsen van zowel multiband lengtes als andere interieurdetails.

  Veel om uit te kiezen

  Het is altijd leuk om veel keuze te hebben als het om gordijnen gaat. We hebben een aantal verschillende varianten die passen in alle type woningen. Of je nu extra trendy wilt zijn, of op zoek bent naar een klassieke en stijlvolle stijl, er zijn bij ons multiband lengtes die bij je passen. We hebben gordijnen voor alle smaken, waardoor het gemakkelijk is om hier bij ons de juiste te vinden - neem een ​​kijkje en kies je favorieten! Het leukste is dat we naast gordijnen ook bijvoorbeeld vloerkleden, kussenhoezen en meer verkopen die je kunt matchen met je nieuwe multiband lengtes.