Placemats

Met placemats bescherm je de tafel en creëer je tegelijkertijd een stijlvolle gedekte tafel met eenvoudige middelen. De placemat is een alternatief voor het tafelkleed maar kan ook gecombineerd en op een tafelkleed gelegd worden voor een extra creatieve tafelsetting. Placemats, ook wel tafelmat genoemd, beschermen de tafel voor krassen en vlekken en dempen het geluid van het bestek. We hebben placemats in allerlei materialen zoals katoen, polyester, jute en vlas – zowel rechthoekig als rond van vorm. Wees welkom om ons assortiment placemats te bekijken!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  Placemats – knusse en gezellige indruk

  Met een placemat wordt een knusse en gezellige touch toegevoegd waardoor het een beetje luxe aanvoelt om aan de eettafel te zitten. Onder onze placemats kun je gemakkelijk de juiste vinden, omdat we veel verschillende kleuren hebben om uit te kiezen. Ben je op zoek naar lichtroze of misschien placemats in het zwart? Een rustiek gevoel met behulp van jute? Wat je stijl ook is, placemats vind je hier bij ons. Wil je je placemats laten matchen met andere dingen op tafel? Heb je liever een wat meer levendige stijl met verschillende kleuren? Zoek maar uit! We hebben voor elk wat wils!

  Met of zonder tafelkleed?

  Wat voor uitstraling wil je overbrengen en bij welke stijl voel je je het meest op je gemak? Is het een tafelsetting met veel textiel of vind je het juist leuker met minder items op tafel? Behoor je tot die laatste categorie, dan is het prettig om alleen placemats te gebruiken en deze na de maaltijd te verwijderen. Zo blijft de tafel fris zonder onnodig textiel. Als je in plaats daarvan tot de eerstgenoemde categorie behoort, is het fijn om een ​​tafelkleed, tafellopers, servetten en placemats te hebben. Er zijn geen regels voor hoe een gedekte tafel eruit moet zien - jij bent degene die kiest hoe het er thuis uit moet zien!

  Geschikt voor zowel feesten als het dagelijks leven!

  Placemats zijn er in veel verschillende stijlen, zodat ze geschikt zijn voor zowel alledaagse maaltijden als meer feestelijke diners. Gewoon de placemats erbij pakken waarvan je denkt dat ze geschikt zijn voor de gelegenheid en de maaltijd. Zullen het de "luxe" placemats op een doordeweekse dag zijn om het leven wat pit te geven, of zal het misschien zo zijn dat je voor een galadiner de placemats kiest die je normaal voor elke dag gebruikt? Het is goed om een ​​paar verschillende varianten te hebben, omdat je zo kunt wisselen tussen verschillende stijlen wanneer je daar zin in hebt.

  Extra trend toevoegen aan tafel!

  Als je ervoor kiest om trendy placemats te kopen, wordt de trendfactor op je gedekte tafel echt verhoogd! Ga bijvoorbeeld voor batik of iets anders aparts om een extra boost te geven. Of je nu houdt van stoere vormen, of juist de kleuren die je aanspreken, er zijn goede mogelijkheden om de juiste te vinden in het grote aanbod aan placemats. Je tafel gezellig dekken is erg leuk, want je wordt er vrolijk van tijdens het eten!

  Spannende vormen

  Een placemat hoeft niet per se rond of rechthoekig te zijn. Er zijn veel spannende vormen om uit te kiezen. Als het gaat om tafeldekken en interieurontwerp in het algemeen, is het belangrijk om niet te blijven hangen in hetzelfde denkpatroon, maar het is veel leuker om buiten de gebaande paden te denken en iets aparts aan te schaffen. Je wordt gewoon blij dat met een unieke tafelsetting. Het is best wel saai met een tafel waar alles klopt en alles vierkant is, toch?

  Welke kleur past bij jou?

  Het maakt niet uit of het gaat om iets alledaags als de kleur van placemats, of om zoiets belangrijks als de muren in een kamer. De kleur is vaak cruciaal als het gaat om wat je wel en niet leuk vindt. Kijk eens rond of je de kleur kan vinden die je zoekt. Is er niet precies de juiste kleur aanwezig, dan kunt je erop rekenen dat er placemats zijn in een kleur die dicht in de buurt komt van de kleur die je zocht.

  Creëer persoonlijke uitstraling bij het dekken van de tafel

  Het creëren van een tafeldekking waarbij je persoonlijkheid in terug komt, wordt altijd gewaardeerd door dinergasten. Het is altijd leuk als er iets onverwachts is aan een gedekte tafel en placemats zijn het item waarmee dat gerealiseerd kan worden. Dat zo'n kleine aankoop al veel kan doen om de juiste sfeer te creëren is geweldig!

  Beschermen tegen morsen en krassen

  Als je geen tafelkleden gebruikt, maar alleen placemats wilt, bescherm je de tafel ook tegen krassen en morsen. Als je een tafel hebt die je niet wilt beschadigen, is het misschien slim om een ​​tafelkleed te hebben dat de tafel beschermt bij diners of iets dergelijks. Bij een normaal dagelijks leven thuis met het gezin kunnen placemats voldoende zijn als bescherming. Het is slim om na de maaltijd snel de tafel af te ruimen. Als de kruimels en andere dingen op de placemat blijven liggen, gaat het nog sneller en gemakkelijker!