Tafellakens

Fleur de gedekte tafel op met een stijlvol tafelkleed! Een keuken tafelkleed is geschikt voor zowel het dagelijks leven als bij een feestdiner. Het is een simpele truc om een aangename en warme sfeer uit te stralen. Een tafelkleed beschermt ook delicate tafeloppervlakken en minimaliseert onaangenaam geluid van bestek. In ons assortiment vind je zowel rechthoekige, vierkante als ronde tafelkleden in allerlei materialen en kleuren. Een rond tafelkleed is misschien wel het meest klassiek. Ben je op zoek naar mooie patronen of moderne en stijlvol geplooide tafelkleden? Wees welkom en laat je inspireren!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  Tafelkleden – smaakvol voor dagelijks gebruik en voor feestjes

  Zin in een rond tafelkleed of zoek je in plaats daarvan een rechthoekig tafelkleed? Hoe dan ook, het is leuk om het thuis op te vrolijken met huistextiel zoals tafelkleden. Ben je net als wij en vind je het leuk om een mooie gedekte tafel te maken? Dan moet je zeker voor een tafelkleed gaan! Met het juiste tafelkleed krijg je de basis voor de perfecte tafeldekking. Een tafelkleed werkt als het doek van een kunstenaar. Het creëeren van een mooie, spannende, dynamische, trendy en coole tafelaankleding is net zo kunstig als het schilderen van een olieverfschilderij. Laat je fantasie de vrije loop en wees niet bang om out of the box te denken als het gaat om het dekken van de tafel!

  Makkelijk om de juiste stijl te vinden

  Tafelkleden zijn er in alle kleuren en stijlen, dus er is voor elk wat wils. Het leuke is dat veel tafelkleden geschikt zijn, ongeacht waar je de tafel voor wilt dekken. Of het nu gaat om een speciale, feestelijke gebeurtenis, een kinderfeestje of een gewone maaltijd voor de maandagavond, er zijn veel leuke tafelkleden die perfect zijn voor alles. Je vindt zowel geschikte tafelkleden voor de keukentafel als voor de eettafel. Wil je een tafelkleed voor een andere type tafel? Die hebben we natuurlijk ook in ons assortiment.

  Plezier met nieuwe trends in textiel!

  Huishoudtextiel is leuk om verschillende redenen. Het is gewoon zowel praktisch als leuk. Je krijgt waar voor je geld en het is ook leuk omdat je ze in verschillende kamers kunt gebruiken voor een nieuwe look. Dit geldt zeer zeker voor tafelkleden. Als je een favoriet vindt, kun je deze in verschillende kamers en voor verschillende tafels gebruiken. Zo kun je je tafelkleed op verschillende manieren hergebruiken en is het altijd leuk als je slaagt!

  Geef de keuken een knusse indruk met een tafelkleed

  Vroeger was het veel gebruikelijker om tafelkleden te gebruiken. De afgelopen jaren is het trendy geweest met kleiner textiel en meer stijlvol, minimalistisch en "industrieel" design. De trend begint nu weer een beetje te veranderen en tafelkleden zijn weer hip. Het is nu de tijd om minimalisme te combineren met een beetje extravagante en gewaagde stijl. Het is eenvoudig te creëren door bijvoorbeeld een wit tafelkleed te combineren met kitscherige kandelaars van een rommelmarkt of grote bloemen in een extra grote vaas.

  Leuke algehele uitstraling met een tafelkleed

  Sommige interieurdetails zijn leuker dan andere en geven een andere uitstraling dan andere aan het huis. Met een tafelkleed wordt een aangename sfeer, een zachte indruk en een fijn totaalgevoel gecreëerd, zowel voor de gedekte tafel als voor de ruimtes waar de tafel in staat. Schaf een paar verschillende tafelkleden in verschillende stijlen aan, dan kun je wisselen van stijl wanneer je maar wilt.

  Perfect voor de versleten tafel

  Een mooi tafelkleed kan worden gebruikt om slijtage en dergelijke van je tafel te bedekken. Als je een tafel hebt die je erg leuk vindt en die een opknapbeurt nodig heeft, kun je een tafelkleed gebruiken totdat je tijd hebt om de tafel te re-stylen. Voor sommigen is een nieuw tafelkleed voldoende om de oude tafel weer goed te laten voelen. Ook kan het zijn dat je een tafel hebt waarvan je het tafelblad niet mooi vindt maar de tafelpoten wel. Ook dan is een tafelkleed perfect!

  Feestelijke sfeer met een tafelkleed

  Het is altijd leuk om de woning op verschillende manieren op te fleuren en wat is er feestelijker dan een mooi tafelkleed te gebruiken? Een leuke manier om het weekend te vieren kan zijn om het tafelkleed te gebruiken op de vrijdag. Het een teken dat het weekend is en tijd om naar gezelligheid uit te kijken. Er is zoveel dat je thuis kunt doen om de verschillende kamers een beetje finesse te geven. Wij vinden dat huishoudtextiel in het algemeen en tafelkleden in het bijzonder precies dat doen, wat betekent dat we vinden dat iedereen die nog geen tafelkleed heeft, dit zou moeten proberen. Durf een gokje te wagen.

  Creëer je unieke stijl met keukentextiel

  Het is vrij eenvoudig om je eigen stempel op je huis te drukken, maar het is natuurlijk zo dat sommige dingen in het interieur makkelijker te vervangen zijn dan andere. Het is bijvoorbeeld gemakkelijk om een paar tafelkleden te vinden die je erg leuk vindt dan om de perfecte fauteuil, bank, bed of de perfecte tegel te vinden. De kleine details stralen het gevoel van thuis uit en het creëren van je unieke stijl met keukentextiel van verschillende soorten is zowel leuk als om je prettig te voelen in je eigen huis. Probeer het een beetje uit om uit te vinden waar je je goed bij voelt. Wil je een lang tafelkleed, of wil je gewoon dat het kleed het tafelblad bedekt? Je weet het pas als je het zelf hebt geprobeerd!