Kussenhoes

Met een stijlvolle kussenhoes kun je eenvoudig en snel je huis vernieuwen! Verschillende materialen, patronen en structuren geven zowel effen als veelkleurige kussenhoezen een levendig karakter. Combineer je kussenhoezen in verschillende harmoniserende kleuren, of kies kussenhoezen in dezelfde kleurtoon en creëer dynamiek met verschillende structuren. Welkom bij ons mooie assortiment prachtige en stijlvolle kussenhoezen!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  Kussenhoes

  Met een kussenhoes kun je op een fantastische manier je interieur opfleuren. Je kunt mixen zoals je zelf wilt: met kussenhoezen heb je altijd een goedkoop, decoratief object in huis. Wij hebben gekozen voor modern Scandinavisch design, waarbij we over een zeer ruim assortiment van zowel structuren, kleuren als patronen beschikken.

  Het leuke aan kussenhoezen is dat je ze per seizoen kunt vervangen, zonder dat het in de grote bedragen loopt. Veel mensen kiezen voor dikkere, stevigere kussenhoezen tijdens de koudere maanden, terwijl de dunnere alternatieven vaak de voorkeur hebben in het voorjaar en de zomermaanden.

  Wat betreft kussenhoezen hebben we voor ieder wat wils. Wij vinden het belangrijk een breed assortiment aan te kunnen bieden, waarbij iedereen de kussenhoezen kan vinden die bij hun eigen stijl passen. Kies er een in stijlvol gebroken wit, een met bloemmotief of misschien een met een leuke textuur. Of misschien wil je wel verschillende modellen tegelijk hebben? De keuze is aan jou.

  Mixen en matchen

  Veel dingen kosten niet eens zo veel maar kunnen toch een groot verschil maken voor de ruimte waarin ze een plekje krijgen. Kussenhoezen zijn typische items die je goed kunt gebruiken om je woning een nieuwe, frisse look te geven.

  Je kunt extra kussenhoezen kopen, of gewoon alle kussenhoezen die je hebt, vervangen. Ongeacht je keuze zal het resultaat je op een positieve manier verrassen. Uiteraard geldt dat hoe meer kussenhoezen je vervangt, des te spannender het resultaat zal zijn!

  Net als met wanddecoraties zoals posters of schilderijen is het ook leuk om met kussenhoezen te mixen en matchen. Koop kussenhoezen in verschillende patronen en kleuren en je zult zien dat die er samen geweldig uitzien.

  Voor een spannend effect kun je een combinatie van kussenhoezen kiezen die niet precies bij elkaar passen.

  Goedkoop en snel je huis opfleuren

  Iedereen die van interieurdesign houdt, vindt het leuk om thuis geregeld de boel eens te veranderen. De kosten hiervan zijn uiteraard afhankelijk van hoe omvattend deze veranderingen zijn. Je hebt natuurlijk niet altijd zin om grote bedragen uit te geven aan een nieuwe look in huis. Dan is het perfect om te kiezen voor nieuwe kussenhoezen, en andere kleine items.

  Door de kussenhoezen thuis te vervangen maak je je woning op een snelle, goedkope manier een stuk fraaier. En als je voor een compleet nieuwe stijl gaat, met nieuwe kleuren en andere patronen, zie je meteen een duidelijk resultaat.

  In plaats van een nieuwe bank of een nieuw bed te kopen, kun je ook nieuwe kussenhoezen aanschaffen. Op deze manier ziet de bank of het bed er, op een voordelige manier, weer als nieuw uit.

  Gezellig voor op de bank en in bed

  Sierkussens geven zowel op de bank als in bed een gezellige indruk. Vervang in verschillende kamers tegelijk de kussenhoezen en je brengt een geweldig visueel effect teweeg, en dat voor een relatief lage prijs.

  Als je alleen de kussenhoezen vervangt voor bijvoorbeeld de bank of het bed, zal het resultaat minder opvallen. Als je toch van plan bent nieuwe kussenhoezen te kiezen, kun je ze net zo goed in alle kamers tegelijk vervangen. De hele woning zal als nieuw aanvoelen.

  Goede materiaalkeuze

  We zorgen ervoor dat de kussenhoezen die we aanbieden van kwaliteitsmaterialen zijn gemaakt. Wanneer de hoes erom zit, moet een kussen lekker zacht voelen. En dat gevoel krijg je als je voor de juiste materialen kiest.

  Je kunt natuurlijk ook mixen met minder comfortabele kussenslopen die er mooi uit zien. Je kunt dan de lekkerste kussenhoezen het dichtst bij het lichaam plaatsen, terwijl de iets minder comfortabele kussens als ruggensteun kunnen dienen.

  Verschillende vormen

  Je doet er goed aan voor kussens en kussenhoezen in verschillende vormen te kiezen. Dat geeft namelijk een levendig effect. Met alleen dezelfde maten sierkussens, gaat het effect al snel verloren. Kies je echter voor verschillende vormen en maten, onderscheidt elk kussen zich van de andere.

  Daarom raden we aan om een paar verschillende kussenhoezen bij ons te kopen. Je kunt kleuren kiezen die je al in huis hebt, of je kunt eens buiten je comfort zone treden. Ga je voor iets met wat meer kleur, of wordt het juist iets ingetogener dan normaal? De keuze is geheel aan jou!

  Kwaliteit boven kwantiteit

  Ook al vinden we een heleboel kussens leuker dan slechts een paar, het belangrijkste is om kwaliteit te verkiezen boven kwantiteit.

  Bij ons vind je alleen kussenhoezen van hoge kwaliteit. Ongeacht je keuze krijg je kussenhoezen die goed blijven na het wassen, zacht en comfortabel zijn en niet snel slijten.

  Als je dat luxe hotelgevoel wilt, zal ons assortiment je tevreden stellen. Onze kussenhoezen hebben een hoog niveau wat betreft esthetiek, kleur en vorm. Vergeet niet aan te vullen met bijpassende plaids verkrijgbaar in vele mooie kleuren