Stoelkussens & Zitkussens

Een stoel- en zitkussen is zowel praktisch als mooi. Het fleurt je stoel op en het maakt dat je zachter en comfortabeler kan zitten. Stoelkussens en zitkussens zijn perfect voor de momenten dat je lang aan de keukentafel wilt zitten om te genieten van een goed voorbereid diner, wanneer je gewoon op een eenvoudige manier een krukje in huis wilt vernieuwen of wanneer je het tuinmeubilair een beetje wilt opvrolijken! Onze stoelkussens en zitkussens passen net zo goed in de keuken als in de slaapkamer, woonkamer als in het tuinmeubilair op het terras. Wees welkom bij het vinden van het perfecte stoelkussen en zitkussen in verschillende kleuren en maten in ons assoritiment.

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  ZITKUSSENS – EEN LEUK DETAIL DAT VEEL VERSCHIL MAAKT VOOR HET COMFORTABELE

  Het is een bijzondere luxe om samen te komen met mensen waar je graag tijd mee doorbrengt en te genieten van een lang diner. Maar het is minder leuk als je gasten op harde ongemakkelijke stoelen moeten zitten - zitkussens zijn dan je redding!

  Terwijl een zitkussen je ervaring van een goed diner verbetert, wordt het ook een leuk detail in je eethoek. Een zitkussen maakt elke stoel comfortabeler en er zijn zoveel verschillende kleuren, vormen en patronen om uit te kiezen. Met een zitkussen heb je de mogelijkheid om je persoonlijkheid en interieurstijl goed tot uiting te laten komen. Er zijn kleine en grote, vierkante en ronde zitkussens. Vierkante kussens volgen meestal de natuurlijke vorm van de stoel en bedekken het hele zitvlak. Ronde kussens zijn een trendy optie omdat ze een mooi contrast vormen met een vierkante stoel. Een rond stoelkussen past ook heel goed op een kruk en maakt het comfortabeler. Er zijn verschillende gestoffeerde zitkussens en hoe dikker het kussen, hoe zachter ze zijn.

  Stel je een gezellig eetgeedeelte voor in een mooie keuken. Als de keukenstoelen in het gedeelte leeg zijn, kunnen ze een beetje saai en niet zo uitnodigend overkomen. Vul je stoelen aan met mooie zachte zitkussens. Het zal echt de kers op de taart zijn en zal je tafel een veel gezelligere en uitnodigendere uitstraling geven. Zitkussens liften het uiterlijk van het meubilair op. Als je een eetgedeelte hebt wat niet echt opvalt en bijvoorbeeld een beetje kleur mist, kun je kiezen voor een paar kleurrijke zitkussens, of als je stoelen hebt die een donkerdere kleur hebben, kun je een paar beige of witte zitkussens kiezen om de stoelen een frisse touch te geven. Stoelkussens zijn een leuk detail waarmee je gemakkelijk kunt variëren en de uitstraling rond je eettafel eenvoudig kunt veranderen. Een bonus is dat zitkussens je stoelen beschermen tegen krassen van bijvoorbeeld metalen onderdelen of knopen in kleding.

  ZITKUSSENS HEBBEN VELE TOEPASSINGEN

  Decoreren met stoelkussens hoeft niet te stoppen aan de eettafel - plaats een paar zitkussens in de tuinfauteuils, op het balkonmeubilair, een houten bank, op een harde bureaustoel - ja, overal! Een paar kussens maakt alle zitplaatsen zachter en heerlijk om op te zitten, dus plaats zitkussens zowel binnen als buiten! Comfortabel zitten maakt je werk of studie in je thuiskantoor gemakkelijker en het zal zeker ook worden gewaardeerd tijdens een kopje koffie buiten in de tuinfauteuils. Terwijl de zitkussens waar nodig zachtheid bieden, worden ze in deze omgevingen net zo gewaardeerd als bij je eettafel. Kussens zullen zeker elke kamer opvrolijken, waar ze ook worden geplaatst. Zitkussens zijn ook perfect voor de hond om op te rusten of wanneer je comfortabel op de grond wilt zitten om iets te doen. Je kunt ook grotere zitkussens meenemen en op gaan liggen als je op een mooie zomerdag op het gazon wilt zonnen.

  Het kan slim zijn om eerst te weten of het zitkussen waterafstotend is of als ze kunnen worden gewassen. Een zacht textiel zitkussen is niet alleen comfortabel om op te zitten maar ook gemakkelijk te onderhouden omdat ze vaak in een wasmachine kunnen worden gewassen. Daarom passen deze kussens vaak goed buiten als tuinkussens. Volg altijd de wasinstructies op je zitkussen om de kwaliteit te behouden en goede resultaten te behalen.

  KUSSENS ZIJN EEN DETAIL DAT JE HUIS OPFLEURT!

  Zitkussens zijn echt een klein detail dat veel doet voor het geheel en net zo mooi als functioneel is. Een pluspunt is dat zitkussens een goedkope optie zijn als je gemakkelijk een opfrisbeurt in huis wilt. Zitkussens zijn gemakkelijk te vervangen en je kunt ze in verschillende kleuren en patronen krijgen die je bijvoorbeeld kan vervangen per seizoen. Bovendien kunnen stoelkussens tijdens verschillende seizoenen verschillende functies vervullen. Stoelkussens kunnen in de winter verwarmen en je hoeft niet op een harde en koude stoel te zitten, terwijl je in de zomer niet vast hoeft te plakken aan de stoel en tegelijkertijd comfortabeler kunt zitten.

  Bij het kiezen van je zitkussen is het belangrijk om de afmetingen te controleren om een optimale pasvorm te krijgen. Het is het beste als je zitkussens ongeveer dezelfde afmetingen hebben als het zitvlak van de stoel, omdat een passend zitkussen het beste comfort biedt. In ons assortiment vind je onder andere stoelkussens met strikken die het kussen op zijn plaats kunnen houden. Je vindt er kussens in verschillende kleuren. Op zoek naar een trendy beige stoelkussen of elegant rood? Misschien een tijdloos grijs kussen? We hebben ook grotere zitkussens van maar liefst 45x120 cm die perfect op banken passen! Wij van BGA zijn er trots op om een groot assortiment zitkussens aan te bieden, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een paar kunt vinden die net zo goed op je stoelen passen, die comfortabel zijn en tegelijkertijd bij je in de smaak vallen!