• Als omslag achter de afbeelding geplaatst
  • Past op lijsten van 35x50 cm
  • Beschermt je afbeeldingen tegen vervagen
fotolijst , zodat de zuren je foto niet meer kunnen bereiken. En vervolgens kun je erop vertrouwen dat je foto nog jaren- en jarenlang mooi blijft!

Vergeet niet dat alle op maat bestelde lijsten al zijn voorzien van een zuurvrije achterzijde. Deze lijsten hebben dus geen zuurvrij inlegvel meer nodig.

">

Zuurvrije inlegvellen - 35x50 cm

  • Als omslag achter de afbeelding geplaatst
  • Past op lijsten van 35x50 cm
  • Beschermt je afbeeldingen tegen vervagen
€4.90
(1 beoordelingen)
Kies formaat:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Productspecificatie

Kleur
Wit
Afmetingen
35x50 cm
Dikte
0,6 mm

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Stel de toekomst van je foto's zeker door gebruik te maken van dit slimme inlegvel! Het probleem van alle kant-en-klare lijsten is dat de achterzijde zuren bevat, deze zuren tasten op den duur je foto's aan. Deze verpakking bevat een pH-neutraal inlegvel dat je eenvoudigweg plaatst tussen de foto en de achterzijde van de fotolijst , zodat de zuren je foto niet meer kunnen bereiken. En vervolgens kun je erop vertrouwen dat je foto nog jaren- en jarenlang mooi blijft!

Vergeet niet dat alle op maat bestelde lijsten al zijn voorzien van een zuurvrije achterzijde. Deze lijsten hebben dus geen zuurvrij inlegvel meer nodig.Art.nr: 51022255
0
0

Beoordelingen

Fredrik

Meestal leg ik zo'n zuurvrij vel achter de afbeelding om hopelijk de beste houdbaarheid te krijgen. Sommige van mijn zwart-witfoto's die ongeveer 20 jaar rechtstreeks tegen een masonietbord in een lijst hebben gestaan, zijn aangetast, dus een zuurvrij inzetstuk is voldoende en een aanbeveling.

2021-03-11

Schrijf een beoordeling