Cliplijsten

Er zijn gevallen waarbij je niet wilt dat de foto die je in wilt lijsten om de aandacht moet vechten met iemand of iets anders. Dan is een cliplijst de perfecte oplossing! Een cliplijst heeft geen gekleurde rand die alle aandacht opeist, maar alleen een glazen plaat die de foto beschermt.

Wij hebben cliplijsten voor zowel grote als kleine afbeeldingen.

Afbeeldingsgrootte
Soort glas
Inclusief steun
Inclusief passe-partout
Plek voor
Ophanging
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Afbeeldingsgrootte
  • Soort glas
  • Inclusief steun
  • Inclusief passe-partout
  • Plek voor
  • Ophanging
  • Prijs
  Tonen 56 producten
  Tonen 56 producten

  Cliplijsten

  Cliplijsten zijn erg praktische dingen die bij iedereen thuis passen! Velen hebben ooit in hun leven weleens zo'n lijst gehad, of hebben die nu thuis. Dit is een soort lijst die je bijna overal vindt en dat is niet zo gek. Ze zijn namelijk zowel praktisch en prijsvriendelijk als mooi. Ze doen simpelweg elke afbeelding recht aan. Precies zoals een lijst hoort te doen!

  Cliplijsten met verschillende soorten glas

  Onze cliplijsten hebben verschillende soorten glas zodat je precies de variant kun kiezen die het beste bij jou past. Wij bieden cliplijsten aan met gewoon glas, met mat ontspiegeld glas en met plexiglas. Met andere woorden is het niet moeilijk om precies de lijst te vinden waar je op uit bent!

  Het is belangrijk dat je niet alleen let op uiterlijk wanneer je een lijst kiest, want het is even belangrijk dat deze functioneel is. Zoals met veel zaken is het niet veel waard om een mooie lijst te hebben die niet praktisch is. Kies je voor een van onze cliplijsten, dan ben je zeker weten tevreden met zowel design als functie!

  Verschillende maten aan dezelfde muur is mooi

  Als je wilt kun je voor alleen maar cliplijsten kiezen voor op een hele muur. Dan is het leuk om een beetje te combineren zodat je zowel kleinere als grotere varianten hebt. Dat zorgt ervoor dat het er mooi en cool uitziet aan de gekozen muur. Hier kan het goed zijn om eerst te kijken hoe de zon de kamer in schijnt en het glas van de lijst op basis hiervan uit te kiezen.

  Kies een cliplijst met gewoon glas waar mogelijk of cliplijsten met mat ontspiegeld glas of plexiglas voor plekken waar deze beter passen. Als je niet weet wat waar past kun je het ons vragen, of je kunt erachter komen door wat research te doen op Internet.

  Aangezien er geen gewone lijstrand is die plek inneemt zal de afbeelding extra benadrukt worden, dus cliplijsten zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld kindertekeningen en dergelijke. Het is natuurlijk helemaal aan ieder zelf om te beslissen wat je wilt inlijsten, maar met deze lijsten krijg je een mooi resultaat, ongeacht wat je kiest.

  Cliplijsten – handig en mooi

  Met cliplijsten maakt je het thuis mooi en het is ook heel makkelijk om er afbeeldingen, foto's et cetera in te doen. Deze lijsten zijn supermakkelijk te hanteren en je hoeft geen tijd te verspillen aan het uitzoeken hoe je te werk moet gaan. De foto's worden erin geplaatst en dan hoef je ze maar vast te "klippen" en je bent klaar!

  Het is erg mooi wanneer je voor verschillende cliplijsten kiest met een boel verschillende afbeeldingen, zodat ze thuis echt de muren vullen. Waarom zou je je mooie herinneringen alleen in je telefoon, een fotoalbum of iets vergelijkbaars bewaren? Hang al dat moois aan de muur! En hetzelfde geldt natuurlijk voor meer dan alleen foto's. Aangezien we deze lijsten in veel verschillende maten aanbieden kun je veel dingen gemakkelijk en snel inlijsten met een mooi resultaat.