Coffee Table Photo Album

Een KAILA Coffee Table Photo Album geeft je niet alleen een praktische mogelijkheid om je dierbaarste fotoherinneringen op te slaan - je krijgt ook een stijlvol en trendy interieurdetail! Deze met textiel beklede en luxe doosvormige fotoalbums hebben een zeer stijlvol design en zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten.

Maar het zijn meer dan alleen de kleuren die deze albums anders maken; ze hebben verschillende titels met betekenisvolle woorden in het Hawaiiaans. Welk woord past het beste bij de inhoud van uw fotoalbum? Vind je favoriet tussen deze trendy en elegante Coffee Table Photo Albums!

Albumkleur
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Albumkleur
  • Prijs
  Tonen 57 producten
  Tonen 57 producten

  COFFEE TABLE BOOK EN FOTOALBUM – IN ÉÉN!

  Coffee Table Photo Album op de salontafelKAILA’S Coffee Table Photo Albums zijn perfect om je meest kostbare herinneringen op een stijlvolle manier te bewaren of om als trendy interieurdetail in huis te gebruiken. Misschien wil je een fotoalbum om momenten vast te leggen van een prachtige reis, een leuke bruiloft of de eerste babytijd? Of gewoon leuke momenten uit het leven om op terug te kijken? De tijd nemen om je kostbare fotoherinneringen in een album te ordenen is goed geïnvesteerde tijd. Een fotoalbum met fysieke foto's is iets dat ongetwijfeld zal worden gewaardeerd - zowel door jezelf als door anderen. Er is iets speciaals aan het gevoel om op de bank te zitten en langzaam door een album vol warme en vrolijke herinneringen te bladeren. Een vredig gevoel dat nooit uit de tijd gaat - hoe digitaal de wereld ook wordt.

  Dat fotoalbums ook heel decoratief kunnen zijn is niet bepaald iets nieuws, maar deze albums van KAILAhebben iets extra's! Elk fotoalbum is ontworpen als een stijlvol koffietafelboek - een verfijnd interieurdetail dat steeds populairder wordt. Dat dit stijlvolle koffietafelboek je eigen fotoverhalen bevat maakt het alleen maar beter! Het is gewoon een perfecte mix tussen een elegant Coffee Table Book en een functioneel fotoalbum – een Coffee Table Photo Album.

  MEER DAN ALLEEN EEN FOTOALBUM

  Dankzij het luxe en moderne design zijn deze Coffee Table Photo Albums zoveel meer dan alleen fotoalbums. Je kunt ze gebruiken gewoon als Coffee Table Books, maar je kunt ook navulpagina's in andere kleuren kopen en de albums vullen met zelfgemaakte schilderijen of teksten. Ook kun je de pagina's eruit halen en de cover gebruiken om kleine spullen in op te bergen. De keuzes zijn talrijk en het maakt niet uit hoe je je Coffee Table Photo Albums gebruikt, je kunt er zeker van zijn dat deze albums een stijlvol detail in je huis zullen zijn die je interieur een verfijnde touch geeft!

  EXCLUSIEF ONTWERP MET VERCHILLENDE TEKSTAFDRUKKEN

  KAILA’S Coffee Table Photo Albums hebben een met textiel beklede cover die zijn ontworpen als luxe boeken, waardoor ze een exclusieve uitstraling geven. In het album zit een ringband met 30 zwarte vellen (60 pagina's) waar je zelf je favoriete herinneringen in kunt plakken. Deze fotoalbums zijn perfect voor scrapbooking en bieden je een grote flexibiliteit en ruimte voor creativiteit wanneer je je eigen unieke Coffee Table Photo Album wilt maken.

  Kies je voor een fotoalbum in een beige frisse tint of voor een donkerder fotoalbum in een elegant zwart design of voor een album in een mooie pastelkleur dat bij je thuis oplicht? In KAILA's assortiment met textiel beklede Coffee Table Photo Albums, zijn er verschillende aardse en stijlvolle tinten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Maar het zijn niet alleen de kleuren die de albumvarianten onderscheiden - elk album heeft zijn eigen titel met betekenisvolle en krachtige woorden in het Hawaiiaans of Engels!

  In de prachtige Hawaiiaanse taal zijn er verschillende tekstafdrukken met de volgende betekenissen: 'OHANA betekent ”Familie” - MAU KI'I betekent”Foto’s” - ALOHA betekent ”Liefde” - HO'OMANA'O betekent ”Herinneringen” - HAU'OLI betekent ”Geluk” - MO'OLELO betekent ”Verhalen”.
  In het Engels zijn er albums met de tekstafdrukken MEMORIES en THROWBACK - Dat is misschien precies wat je albums zullen bevatten - een terugblik op je mooiste herinneringen!
  Wanneer woorden overbodig aanvoelen of als je de afbeeldingen voor zich wilt laten spreken, zijn er albums met gedrukte tekens: ’…’ ’?!!’ ’*’ en de afscheidsgroet XOXO wat staat voor kusjes en knuffels.

  Welk woord en welke betekenis passen bij de inhoud van je fotoalbum? Het brede assortiment geeft je de mogelijkheid om een ​​Coffee Table Book te vinden die bij je past en tegelijkertijd een opvallend detail in je huis wordt!

  SCRAPBOOKING – ZELF INPLAKKEN

  KAILA FotoalbumIn deze luxe fotoalbums zitten zwarte vellen die een stijlvolle - en bijna een beetje dramatische - achtergrond worden voor je fotoherinneringen. Elk album bevat 30 zwarte vellen (60 pagina's) waar je je eigen afbeeldingen in plakt. De bladeren zijn 21x28 cm groot, wat betekent dat elke kant ruim plaats biedt aan twee foto's in het gebruikelijke fotoformaat van 11x15 cm. Omdat je zelf de foto’s plakt is er alle ruimte voor je eigen creativiteit en kan je afbeeldingen in verschillende formaten gebruiken zoals je zelf wilt - je eigen plakboekfotoalbum! Misschien wil je ook de zwarte pagina's opfleuren met grappige stickers of een klein bijschrift schrijven met een albumpen voor je foto's? In deze albums geven alleen je eigen creativiteit de grenzen aan! In elk album zit een discrete en mooie print aan de binnenkant van de omslag. KAILA Coffee Table Photo Album is het resultaat van stijlvol Zweeds design op zijn best!

  De vellen zijn in een gladde ringband geplaatst en als de 30 vellen gevuld zijn, hebben we ook navulvellen voor deze moderne albumserie. De navulbladen zijn in verschillende kleuren te koop. Deze navulvellen hebben al voorgedrukte gaatjes zodat ze eenvoudig toegevoegd kunnen worden in je bestaande KAILA Coffe Table Photo Album. Dat het tijd is om navulbladeren te kopen, kan alleen worden geïnterpreteerd als een goed teken van vele geweldige en gedenkwaardige momenten!

  OVER KAILA

  KAILA is een nieuw Zweeds merk met een focus op kwaliteit en stijlvol Zweeds design - tegen betaalbare prijzen. Het woord "KAILA" is Hawaiiaans en betekent "stijl", wat een zeer toepasselijk woord is voor het concept en de producten die KAILA biedt.

  KAILA is erin geslaagd om producten te maken met een exclusief gevoel wat nog steeds betaalbaar en toegankelijk is. Het ontwerpconcept is gebaseerd op de klassieke Zweedse ontwerpstijl die wordt gekenmerkt door eenvoud, elegantie en functionaliteit - met een trendy touch. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen betaalbare prijzen voor het moderne huis!