Coffee Table Photo Album

Een KAILA Coffee Table Photo Album geeft je niet alleen een praktische mogelijkheid om je dierbaarste fotoherinneringen op te slaan - je krijgt ook een stijlvol en trendy interieurdetail! Deze met textiel beklede en luxe doosvormige fotoalbums hebben een zeer stijlvol design en zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten.

Maar het zijn meer dan alleen de kleuren die deze albums anders maken; ze hebben verschillende titels met betekenisvolle woorden in het Hawaiiaans. Welk woord past het beste bij de inhoud van uw fotoalbum? Vind je favoriet tussen deze trendy en elegante Coffee Table Photo Albums!

Tonen 19 producten

Coffee Table Book en fotoalbum – in een!

De tijd nemen om uw dierbare fotoherinneringen in een album te ordenen is goed geïnvesteerde tijd. Een fotoalbum met fysieke foto's is iets dat ongetwijfeld zal worden gewaardeerd - zowel door uzelf als door anderen. Omdat er iets speciaals is aan het gevoel om op de bank te kunnen zitten en zachtjes door een album vol warme en vreugdevolle herinneringen te kunnen bladeren. Een vredig gevoel dat nooit uit de tijd gaat - hoe digitaal de wereld ook wordt. Dat fotoalbums ook heel decoratief kunnen zijn en leuk om voorop te liggen is niet bepaald iets nieuws, maar deze albums van KAILA zijn echt iets extra's! Elk fotoalbum is ontworpen als een trendy Coffee Table Book - een verfijnd interieurdetail dat steeds populairder wordt. Dat dit stijlvolle Coffee Table Book dan je eigen fotoverhalen bevat, maakt het alleen maar beter! Het is gewoon een perfecte mix tussen een stijlvol Coffee Table Book en een functioneel fotoalbum - een Coffee Table Photo Album.

De fotoalbums zijn bekleed met textiel en verkrijgbaar in verschillende zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke en stijlvolle tinten. Elk album is ook ontworpen als een doos, wat een luxe premium gevoel geeft als je het opent. Binnen elk album word je ook begroet door een discrete en mooie print aan de binnenkant van de kaft. KAILA Coffee Table Photo Album is het resultaat van stijlvol Zweeds design op zijn best!

Betekenisvolle woorden op het Hawaiiaans

Het zijn niet alleen de kleuren die de albumvarianten onderscheiden. Elk album heeft zijn eigen titel, met betekenisvolle woorden in de prachtige Hawaiiaanse taal:

'OHANA betekent ”familie” - MAU KI'I betekent ”afbeeldingen” - ALOHA betekent ”liefde” - HO'OMANA'O betekent ”herinneringen” - HAU'OLI betekent ”geluk” - MO'OLELO betekent ”verhalen”.

Welke woorden en welke betekenis past de inhoud van jouw fotoalbum?

Fotoalbum – zelf plakken

Deze fotoalbums hebben zwarte bladeren die een stijlvolle - en bijna een beetje dramatische - achtergrond vormen voor jouw fotoherinneringen. Elk album bevat 30 zwarte bladen (60 pagina's) waar je zelf jouw foto's in plakt. De bladeren meten 21x28 cm, wat betekent dat aan elke zijde met een goede marge twee foto's in het gebruikelijke fotoformaat 11x15 cm passen. Maar met fotoalbums waarin je de foto's zelf plakt, is er voldoende ruimte voor creativiteit en heb je de handen vrij om foto's in verschillende formaten te ordenen, precies zoals jij dat wilt - zoals jouw eigen plakboekfotoalbum!

Bladen är placerade i en smidig ringpärm, och om du behöver fylla ut ditt album har vi även refillblad till denna trendiga albumserie. Dessa refillblad är hålade för enkel montering i ditt befintliga KAILA Coffee Table Photo Album. Att det är dags att köpa refillblad kan inte tolkas som något annat än ett gott tecken på många fantastiska och minnesvärda ögonblick!

De bladen zitten in een flexibele ringband, en mocht je jouw album moeten bijvullen, dan hebben we ook refillbladen voor deze trendy albumserie. Deze refillbladen zijn geperforeerd voor eenvoudige installatie in uw bestaande KAILA Coffee Table Photo Album. Dat het tijd is om refillbladen te kopen is alleen maar een goed teken van vele fantastische en memorabele momenten!

Over KAILA

KAILA is een nieuw Zweeds merk met een focus op kwaliteit en stijlvol Zweeds design - tegen betaalbare prijzen. Het woord "KAILA" is Hawaiiaans en betekent "stijl", wat een heel toepasselijk woord is voor het concept en de producten die KAILA aanbiedt.

KAILA is erin geslaagd om producten te maken met het exclusieve premium gevoel die toch betaalbaar en verkrijgbaar zijn. Het designconcept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit - maar met een trendy touch. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen redelijke prijzen voor de moderne woning!