Pannenlappen

Pannenlappen beschermen je tegen het verbranden van je handen aan hete ovenschalen en worden tegelijkertijd een leuk detail in je keuken! Pannenlappen zijn ontworpen om hittebestendig te zijn en zijn belangrijk om bij de hand te houden. Kies een pannenlap dat past bij jouw interieurstijl en laat deze zichtbaar en binnen handbereik hangen in je keuken. Voor wie dat wil, zijn ze eenvoudig te combineren met ander keukentextiel voor een uniforme en stijlvolle keuken!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  PANNENLAPPEN EN OVENWANTEN – BELANGRIJK KEUKENTEXTIEL

  De pannenlap kan een van de belangrijkste hulpmiddelen in de keuken zijn om het koken te vergemakkelijken. Wanneer je een hete pan uit de oven gaat halen of kokend water uit de pan gaat gieten, is de pannenlap je redding zodat je jezelf niet verbrandt. Het beschermt je handen tegen zowel hitte als spatten! Zonder goede ovenwanten zal het vrijwel onmogelijk zijn om warm voedsel te koken, vooral waarbij een hele hoge temperatuur vereist. Er is niet veel dat erger is dan jezelf te verbranden aan een hete schaal of als de hele warme inhoud uit je handen zou vallen over de keukenvloer. Met een paar goede en hittebestendige ovenwanten kun je er zeker van zijn dat je je niet verbrandt aan hete ovenschalen, stoofschotels of andere hete dingen in de keuken en ze stellen je in staat om het diner goed te serveren. Goede pannenlappen en ovenwanten zijn gewoon een must in je keuken! Of je nu aan het bakken of koken bent, vergeet niet om voorbereid te zijn met een pannenlap bij het vastpakken van hete pannen. Met een pannenlap kun je je tafeloppervlak ook beschermen tegen brandplekken. Als de pannenlappen van grover materiaal zijn gemaakt, kun je ze in sommige gevallen ook gebruiken als pannenonderzetters, dit kan erg leuk zijn bij een mooi gedekte tafel en geeft je de mogelijkheid om het eten heet op tafel te serveren!

  ZOWEL EEN HANDIG ALS FIJN TEXTIEL

  Pannenlappen zijn niet alleen een beschermingsmiddel dat je een goede grip geeft bij hete pannen en schalen. Het leukste van pannenlappen en ovenwanten is dat het tegelijkertijd zo'n leuk detail in de keuken wordt en even mooi als praktisch is. Er zijn veel verschillende kleuren en modellen om uit te kiezen, zodat je gemakkelijk iets kunt vinden dat in je keuken past. Pannenlappen en ovenwanten zijn geweldig om zichtbaar in de keuken te hebben hangen. Zo zijn ze altijd bij de hand en kun je snel een pannenlap pakken wanneer dat nodig is. Hang pannenlappen en ovenwanten aan een mooie keukenhaak, of misschien aan de ovendeurgreep en ze zijn dichtbij wanneer je ze nodig hebt. Of je nu een eenvoudige pannenlap wilt die gewoon zijn werk doet, of je wilt een paar kleurrijke die opvallen in de keuken, de functie is hetzelfde, dus je kunt gewoon kiezen wat je leuk vindt in je keuken. Misschien wil je linnenkleurige ovenwanten die passen bij de moderne en stijlvolle keuken? Of een zongele pannenlap voor het kleurrijke huis? Een pannenlap kan zowel een stijlvol detail worden dat opgaat in de rest van het interieur, of je kunt contrast creëren door er een te kiezen die een beetje meer opvalt.

  PANNENLAP MET TWEE KANTEN- EEN EXTRA GROTE PANNENLAP

  In ons assortiment vind je ook iets unieks - een dubbelzijdige pannenlap! Dit is perfect voor grotere stoofschotels of goed gevulde ovenvormen en pannen met een gewicht dat twee handen vereist, zodat je je niet druk hoeft te maken om snel een tweede pannenlap te vinden wanneer iets klaar is om op tafel te zetten. Een dubbele pannenlap kan de redder in nood zijn in deze stressvolle situatie! Met een pannenlap met twee kanten kun je gemakkelijk iets zwaarder tillen met beide handen in een stevige grip, zelfs als het erg warm is. Een dubbelzijdige pannenlap zorgt ervoor dat je er echt professioneel uitziet in de keuken!

  MAAK JE KEUKEN GEZELLIG MET HANDIG KEUKENTEXTIEL ZOALS PANNENLAPPEN

  Het inrichten van je keuken met veel mooi keukentextiel maakt het gezellig en aangenaam. Het zal het koken vergemakkelijken en tegelijkertijd het eetmoment gezelliger maken, omdat keukentextiel veel doet voor de uitstraling van je keuken. Het is ook erg leuk om verschillende keukentextielen met elkaar te combineren. Het is gemakkelijk om je huis te vernieuwen door kleinere details zoals pannenlappen te vervangen. Met behulp van handig keukentextiel kun je eenvoudig de uitstraling van je keuken veranderen en kun je een paar mooie pannenlappen kiezen die een bijpassende kleur hebben bij andere decoratie in je keuken. Veel dagelijkse maaltijden worden geserveerd in de keuken en het is fijn als de kamer uitnodigend aanvoelt, zodat de maaltijd extra aangenaam zal zijn. Als je kiest voor een paar pannenlappen van ons BGA, kun je er zeker van zijn dat je een stijlvol detail in je huis krijgt!

  OVENWANTEN ZIJN EEN BESCHERMING

  Bij het koken en verblijven in de keuken is veiligheid belangrijk. Het is belangrijk om voorzichtig te werken om niet gewond te raken, zowel in het geval van scherpe messen als warme schalen. Soms zijn er ovenwanten in verschillende materialen om uit te kiezen. Het kan handig zijn om het type materiaal te kiezen waarvoor je deze het meeste zal gebruiken. Stoffen ovenwanten zijn een goede keuze die gemakkelijk uitgewassen kunnen worden voor het geval je er per ongeluk op morst en het is handig, zodat je gemakkelijk weer een paar schone fijne ovenwanten kunt krijgen.

  Ovenwanten zijn gewoon een noodzaak in je huis! Of je nu een versgebakken taart uit de oven haalt of het kokende pastawater af giet. Ze zijn ontworpen om hitte te weerstaan, maar om er zeker van te zijn dat je jezelf niet verbrandt, is het goed om eerst met de ovenwant voorzichtig de warme schaal vast te pakken, zodat je de warmte voelt, voordat je de schaal echt optilt. Je kunt vrij snel voelen of de hitte door de pannenlap gaat. Als iets erg heet is, kan het nuttig zijn om dubbele pannenlappen te gebruiken om er absoluut zeker van te zijn dat je jezelf niet verbrandt. Zorg voor je handen en koop een paar mooie pannenlappen!