Woondecoratie

Het zijn de kleine dingen die het hem doen, en hetzelfde geldt voor interieurdetails! Hier vind je woondecoratie met zowel een esthetische als praktische functie, zoals trendy posterhangers en klemmen, effectvolle schilderijverlichting, elegante schilderijenplanken en fraaie Coffee Table fotoalbums. Geef je woning een frisse look en maak je dagelijkse leven wat gemakkelijker - welkom bij ons assortiment van stijlvolle woondecoratie!

Kleur
Materiaal
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Prijs
  Tonen 1 - 100 van 265 producten
  Tonen 1 - 100 van 265 producten

  Interieur voor iedereen

  Het moet leuk en inspirerend zijn om je huis in te richten! Je maakt van je huis namelijk jouw thuis, een plek waar jij en je dierbaren van moeten genieten en waar jullie je goed moeten voelen. Een plek om tot jezelf te komen en te ontspannen, maar ook voor plezier en gezelligheid.

  Veel interieurdetails hebben een puur decoratief doel en worden zorgvuldig in huis geplaatst om het gezellig en huiselijk te maken. We houden van puur decoratieve interieuraccessoires, maar we houden ook van interieuraccessoires die zowel decoratieve als praktische functies hebben! Interieurdetails die stijlvol zijn en bijdragen aan het persoonlijke en stijlvolle geheel van je huis, maar die ook je dagelijkse leven een beetje makkelijker maken. Een voorbeeld van zo'n interieurdetail is de lijstenplank, waarmee je supermakkelijk je muurkunst kunt neerzetten en afwisselen. Of de posterhanger en posterklem, waarmee je je posters en foto's op een moderne en eenvoudige manier kunt ophangen. Ook hebben wij veel verschillende soorten schilderijverlichting, die niet alleen je posters verlichten en de aandacht erop vestigen, maar ook als extra lichtbron in je huis fungeren.

  Schilderijverlichting voor een grote poster

  Interieur online

  Interieuraccessoires online kopen is zeker niets nieuws, maar wel heel praktisch en handig! Je kunt rondkijken in verschillende assortimenten en vervolgens eenvoudig te bestellen wat je wil met de betaalmethode die bij jou past. En mocht je een verkeerde aankoop doen, dan is het meestal gewoon een kwestie van retourneren en verder kijken. Ben je van plan iets in een groter formaat te bestellen, dan is het een goed idee om eerst je ruimte op te meten en misschien iets van vergelijkbare grootte op de plek te testen waar je het interieuraccessoire gaat plaatsen. Ga je bijvoorbeeld een spiegel voor de hal kopen, zorg er dan voor dat de afmeting die je op het oog hebt in de beschikbare ruimte past en in verhouding staat tot de andere meubels en interieurdetails.

  Regenboogkleurige metalen klem voor poster

  Verschillende interieurstijlen

  We willen een breed assortiment aan meubels in verschillende stijlen aanbieden, zodat iedereen iets kan vinden dat hij of zij leuk vindt (of nog beter: waar hij of zij verliefd op wordt ). Houd je bijvoorbeeld van industriële interieurs met dat harde en rauwe gevoel en een donker kleurenpalet, dan hebben we diverse interieurdetails die bij je in de smaak zouden kunnen vallen. Wat dacht je van schilderijverlichting in metaal - zwart of messingkleurig? Of stijlvolle posterklemmen in matzwart metaal? Of wat dacht je, als je van kleurrijke interieurs houdt, van interieuraccessoires in verschillende, trendy kleuren of misschien zelfs regenboogkleurige interieurdetails? Ook als modern interieurdesign is wat je zoekt, hebben we dat in ons assortiment. Neem een kijkje en vind de interieurdetails die bij jouw woning passen!

  Scandinavisch interieur

  Een Scandinavisch interieur en design staat bekend om de bijzondere stijl met de focus op tijdloze eenvoud, kwaliteit en functionaliteit. De Scandinavische stijl is gewild en geliefd over de hele wereld, en in ons assortiment met interieuraccessoires vind je interieurdetails van zowel Zweedse als Deense ontwerpers. Je vindt bij ons onder andere merken als het Zweedse KAILA, Eklunds Metall en het Deense Batjuma.

  Interieur voor alle kamers in huis

  Witte lijstenplank in de keuken

  Voor welke kamer zoek je interieuraccessoires? In het verleden werden interieuraccessoires misschien opgedeeld in categorieën die bij specifieke kamers pasten, maar tegenwoordig vloeien alle kamers van de woning zo in elkaar over dat veel interieuraccessoires zowel in de hal als in de slaapkamers geplaatst kunnen worden. Zo ook met de interieuraccessoires in deze categorie. In de slaapkamer kun je bijvoorbeeld een lijstenplank boven het bed hangen, of in rijen boven elkaar aan een grote muur in de woonkamer. Je kunt de lijstenplank ook in de keuken ophangen, met posters of kleine interieuraccessoires zoals mokken of mooie kruidenpotjes. Of laat deze praktische lijstenplanken de hal of gangen van je woning versieren. We hebben zelfs de lijstenplank weleens in de badkamer gezien, als extra plank voor kleine badkamerspullen. Hetzelfde geldt voor de posterhanger en de posterklem - muurkunst is per slot van rekening geschikt voor de meeste kamers in huis, toch? Behalve misschien de kledingkamer of het schoonmaakhok.

  Wat we hiermee eigenlijk willen zeggen, is dat er geen vaste regels zijn. Je bepaalt zelf of je schilderijverlichting in de hal, woonkamer, slaapkamer of keuken ophangt. En een Coffee Table Photo Album hoeft niet per se op je salontafel te liggen, het kan net zo goed op een mooi dressoir in de hal staan. Maar dat gezegd hebbende, zijn er natuurlijk wel een aantal dingen waar je aan moet denken, bijvoorbeeld dat een posterhanger met zijn open ophanging niet in een badkamer mag hangen waar de poster nat en vochtig kan worden. 

  Interieur – inspiratie

  Als je wel wat interieurinspiratie kan gebruiken, neem dan eens een kijkje in ons Magazine! Daar vind je veel interieurtips en stijlinspiratie voor alles van het interieur van je wasruimte tot het interieur van je hal of woonkamer. Ook vind je hier concrete, stap-voor-staphandleidingen voor het ophangen van bijvoorbeeld posters en spiegels op verschillende soorten muren of tips voor het maken van mooie posterwanden.

  Licht interieur in de woonkamer - Fotoalbum/Coffee Table Book

  Zoals gezegd houden wij bij BGA van interieur, en naast de producten in deze categorie hebben we ook de interieurcategorieën fotolijsten, spiegels, fotoalbums, posters en textiel. Een enorm assortiment met interieuraccessoires waarmee je je huis kunt vernieuwen en transformeren. Neem gerust een kijkje bij deze en onze andere categorieën - je zult zeker iets vinden dat bij je in de smaak valt!