Fashion

(15)

Ben je geïnteresseerd in mode, trends en design? Dan zijn onze fashion posters een goede keuze voor je. We hebben veel verschillende prints met alle mogelijk thema's zoals schoenen, kleding. "Vogue" en meer. We hebben zowel posters met afbeeldingen als posters met tekst, en je kunt naar hartenlust combineren.

Wil je een fashion-statement maken op je muur, dan is een van onze posters met tekst geschikt. Wil je liever een mooie afbeelding, dan kan dat ook. Je kunt de verschillende varianten mooi combineren, maar ze zijn ook mooi op zichzelf staand. Jij bepaalt.

Motief
Kleur
Oriëntatie
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Motief
  • Kleur
  • Oriëntatie
  • Prijs
  Tonen 15 producten
  Tonen 15 producten

  Fashionposters

  Heb je interesse in mode en houd je ervan om trends te volgen? Dan ben je hier op de juiste plek! Hier hebben we namelijk een categorie met posters voor iedereen die van trends en mode houdt! Onze modeprints, fashionposters of wat je ze nu ook wilt noemen hebben mooie en modieuze prints die ervoor zorgen dat je onmiddellijk het allernieuwste van de catwalk wilt kopen. Beter dan dit kan bijna niet, of wat vinden jullie?!

  Hier vind je alles van bekende quotes, foto's van parfumflessen, posters met bekende modehuizen en al het andere wat je doet denken aan fashionistas! Het beste is dat je hiermee van beide kanten geïnspireerd raakt. Enerzijds raak je geïnspireerd door onze posters en krijg je zin om te shoppen, en anderzijds kunnen de trends in de winkels je inspireren om jezelf te trakteren met de aankoop van een paar modeposters. Een winnend concept, hoe je het ook wendt of keert!

  Verschillende stijlen met hetzelfde thema

  Onze posters zijn beschikbaar in zoveel verschillende uitvoeringen dat het onmogelijk is om hier geen favorieten te vinden. Tussen alle mooie prints die we in de modecategorie hebben vind je een beetje van alles, maar je kunt ongetwijfeld zien dat ze onder hetzelfde thema vallen. Dat is het thema mode en tegenwoordig is dit iets dat toegankelijk is voor iedereen op een manier die het vroeger niet was.

  Tegenwoordig kan iedereen modieuze kleding hebben, ongeacht financiën en dat willen we natuurlijk ook aanbieden met onze posters! Ze zijn verschillend geprijsd, wat het makkelijk maakt voor iedereen om de juiste prijs te vinden voor het product, of de producten die je wilt. Het is ook leuk voor ons om jullie dit aan te kunnen bieden, want wij vinden dat een mooi interieur voor iedereen mogelijk moet zijn, precies zoals modieuze kleding!

  Wat ”mode” is en wat je aanvoelt als ”trend” verschilt een beetje van persoon tot persoon. Er zijn altijd veel verschillende trends om elk seizoen op te pikken en daarom kunnen we ons richten op wat we het leukst vinden. Waar sommigen zich bijvoorbeeld focussen op kleuren, richten anderen hun aandacht op vorm enzovoorts. Dat is de basis voor hoe wij zoveel van jullie tevreden krijgen, ondanks dat jullie verschillende stijlen hebben, binnen het thema mode.

  Zoveel keuze…

  Precies zoals met bepaalde bekende quotes, zoals ”So Many Shoes And Only Two Feet” is er veel keuze in ons aanbod. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op, want we weten dat velen van jullie het ene leuk vinden terwijl anderen meer van het andere houden.

  Moet je kiezen tussen de varianten die je leuk vindt? Het antwoord is eigenlijk nee, want onze producten zijn niet alleen supermooi, ze zijn ook betaalbaar! Wanneer je alles in één pakket kunt krijgen zou het niet verstandig zijn om er niet voor te gaan, dus zorg ervoor dat je ons aanbod goed doorspit zodat je zo alles dat je wilt hebben in één keer kunt kopen. Het is altijd saai om te moeten wachten, zelfs als je niet te lang kunt wachten op iets leuks...

  Wij hebben een goede tip die we meestal delen en dat is dat wij vinden dat jullie eens moeten proberen om de verschillende posters die jullie leuk vinden vrijuit te combineren. Wat betekent dit dan? Nou, dat betekent dat het vaak zo is dat de verschillende fashionposters die je leuk vindt goed bij elkaar passen. Een poster met een grote rode mond is daarom prima te combineren met een poster met een zwart-witte jurk of iets vergelijkbaars.

  Wees liever wat gedurfder door alles dat je maar leuk vindt te verzamelen dan dat je je richt op een bepaalde kleur of iets dergelijks. Het wordt dan zoveel mooier. Bovendien wordt het persoonlijker en prettiger als je op die manier combineert!

  Betaalbaar en trendy

  We hebben jullie al laten weten dat we hier zowel betaalbare als trendy posters verkopen. Het is natuurlijk superleuk voor ons om jullie die combinatie aan te kunnen bieden, want wie er nu, zoals gezegd, geen betaalbaar en trendy product in één?! Je kunt op een makkelijke en snelle, goedkope en fijne manier je huis vernieuwen met ons en met behulp van onze producten en zo heb je al snel een grote lift voor je huis met een boel mooie posters, lijsten en meer.

  Is het dan genoeg om een aantal posters aan de muren te hangen om te zorgen voor een frisser, wat nieuwer en betaalbaar huis? Ja dat is het inderdaad! Misschien klinkt het niet als genoeg, maar dat is het! Je hebt zeker weleens een nieuwe plant of nieuwe gordijnen gekocht en gemerkt dat dat alles was dat je nodig had voor een fijner gevoel, toch? Dat is ook precies zo met posters.

  Wij kunnen dus een snelle en betaalbare opfleuring voor je huis leveren en niet alleen dat, we hebben natuurlijk ook de laatste trends!

  Hoe zal het eruit zien aan de muur?

  Wanneer je hier in de winkel op een van onze posters klikt kun je zien hoe deze eruit ziet wanneer deze aan een muur hangt. Wij raden jullie natuurlijk aan om dit te doen, want dan krijgen jullie echt een goed beeld van hoe het er thuis uit zal zien aan de muur. Soms kan het moeilijk zijn om te weten hoe het eruit zal zien wanneer alles ter plekke is, maar nadat je onze ideeën hebt bekeken zal het makkelijker zijn om te weten hoe mooi het bij jou thuis kan worden!

  De vraag is op zich ook hoe een poster met en citaat als ”I swear on my Chanel” niet in een huis zou kunnen passen? Wij weten in ieder geval van geen huis dat minder mooi zou worden door een poster met deze tekst!

  Modeposters en bekende quotes hebben we hier veel, want ook al houd jij van fashionposters, is het niet zeker dat je precies hetzelfde leuk vindt als je vrienden. Nee, het is toch echt beter dat er van alles wat is om uit te kiezen, want wij hebben alle verschillende stijlen!

  Fleur de muur op met een Prada of Chanel poster!!

  Je kunt van zowel kleine als grote dingen gelukkig worden. Weet je van jezelf dat je echt blijer wordt van een luxe parfum of een paar gloednieuwe pumps, dan is één van onze posters met mode-afbeelding perfect! De posters zijn geïnspireerd door de mode- en designwereld en ze doen denken aan shopaholics, textielontwerp, bekende merken en modebewustheid. 

  Vul ze vooral aan met een mooie zwarte lijst of glamoureuze gouden lijst. De meeste van onze fashionposters en lijsten zijn beschikbaar in een reeks verschillende maten en prijsklassen dus je hebt gegarandeerd het budget, ook al heb je net geïnvesteerd in een kledingstuk van een duur merk. Happy shopping!

  Veel mensen denken dat shoppers die gek zijn op merken oppervlakkig zijn. Daar hoef je je geen zorgen over te maken! Krijg jij elke keer dat je een mooie tas of een paar schoenen die nog nieuw ruiken bestelt een kick, dan is dat maar zo. In ons aanbod aan fashionposters vind je een reeks mooie en originele afbeeldingen die perfect zijn voor een trotse shopaholic. Wat denk je er bijvoorbeeld van om je muren te sieren met een van de teksten "I swear on my Chanel", "Prada Marfa", "I need more shoes" of "More issues than Vogue"? Of geef je de voorkeur aan een prachtige poster met Coco Chanel-motief of felrode kuslippen?

  Een poster die je doet denken aan het geluk van shoppen wordt natuurlijk het allerbest aangevuld met een lijst van glanzend goud! Voor wie liever gaat voor simpel en de afbeelding alle aandacht wil geven kan een dunne, volledig zwarte lijst ook werken. Je kunt of je nieuw aangeschafte poster in een kleine lijst met standaard op het bureau op je werk plaatsen, of thuis in groot formaat aan de muur laten pronken. Waarom zou je niet gaan voor 2 of meer in een mooie groepering boven de bank of het bed?

  Posterwand – Combineer zwart-wit en kleur

  Een goede tip is om een hele posterwand te creëren waar je zwart-wit afbeeldingen afwisselt met enkele vleugjes kleur. Denk eraan dat de lijsten uit dezelfde reeks moeten komen en het liefst dezelfde kleur moeten hebben voor een extra mooi geheel. Ben jij het niet maar is het een vriend of vriendin die gek is op winkelen? Dan zal een van onze fashionposters gegarandeerd een leuk en gewaardeerd cadeau zijn! Lijst deze in met een stijlvolle lijst en maak het af met extra luxueus cadeaupapier en een glanzende strik!

  Heb je vragen? Twijfel niet om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice! Wij willen jou als klant graag van persoonlijke service voorzien zodat je echt tevreden bent met je aankoop.