Goud & Zilver - posters voor luxe muren

(14)

Houd je van gouden en zilveren details in je interieur? Dan ben je op de juiste plek. Wij hebben heel veel mooie posters in goud en zilver - zodat jij altijd je favorieten kunt vinden.

We hebben posters met citaten, stijlvolle prints en met meer kitscherige afbeeldingen. We hebben wat voor alle stijlen. Bekijk ons assortiment hieronder en kies de gouden of zilveren poster waar je oog op valt.

Motief
Kleur
Oriëntatie
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Motief
  • Kleur
  • Oriëntatie
  • Prijs
  Tonen 14 producten
  Tonen 14 producten

  Goudkleurige posters en mooie zilverkleurige prints

  We weten allemaal dat trends komen en gaan en voor goud en zilver is dat niet anders. Dat die juist nu trendy zijn zien we terug in onze goudkleurige- en zilverkleurige posters, accessoires en zelfs in make-up. Wij houden er erg van, wat te zien is aan ons assortiment. Neem een kijkje, we weten zeker dat veel van jullie als een blok zullen vallen voor wat je tegenkomt!

  Meer dan alleen trendy!

  Al is het nu een trend, dat betekent niet dat je er niet vol voor kan gaan. Wij denken dat je zonder twijfel onze trendy goud- en zilverkleurige posters kunt kopen met als doel ze voor lange tijd aan de wand te hebben, ook wanneer de trend weer wat bekoeld is. Zo zorg je voor magie in je inrichting, toch? Dus door te experimenteren met nieuwe trends en daarna wat je het mooist vindt voor altijd te houden!

  Iets anders dat we willen opmerken, is dat je niet bang moet zijn om oud met nieuw te combineren als het gaat om wat je kiest voor aan de wand. Hetzelfde geldt voor verschillende stijlen. We hebben heel veel verschillende stijlen posters en wat ons betreft passen ze allemaal bij elkaar. Waar je voor moet zorgen is dat je kiest voor de juiste kamer en de juiste combinatie.

  Koop hier posters met een goudkleurige opdruk en ervaar hoe goed ze samengaan met al het andere thuis. Je zult zien dat er heel veel mooi staat bij deze posters.

  Slim inrichten op een goedkopere manier

  Er zijn een heleboel verschillende manieren om je huis op te frissen en wij vinden dat het leukst met posters en andere kleine decoraties. Vaak is het zo dat je maar iets kleins nodig hebt om een kamer helemaal als nieuw te kunnen laten voelen. Houd dat in gedachten als je hier rondkijkt.

  Zoals je kunt zien hebben we een heleboel goud- en zilverkleurige posters om uit te kiezen. Het is altijd fijn als je meerdere dingen die je leuk vindt tegenkomt in één en dezelfde webshop, en dat is precies het soort webshop dat wij zijn! We beloven je dat je bij ons zowel het één als het ander zult vinden!

  Maak van de gelegenheid gebruik om een aantal van onze trendy goud- en zilverkleurige posters aan te schaffen, want ze zullen samen prachtig staan aan de wand! Het wordt natuurlijk ook heel mooi met fraaie goud- en zilverkleurige posters in verschillende kamers, of aan verschillende wanden in één kamer. Waar je ook voor kiest, deze posters 'springen' er op de best mogelijke manier uit!

  Verschillende stijlen met goud en zilver

  Goud- en zilverkleurige posters zorgen ieder voor een eigen soort stijl. Sommige mensen vallen makkelijker voor goud, anderen hebben daarentegen een zwak voor zilver. Wat je ook kiest, ze zullen zorgen voor dat beetje extra bling thuis, en wie wil dat nou niet hebben?

  Hoewel het zo is dat de kleur die je kiest ook de stijl bepaalt, is het ook zo dat zowel goud als zilver zorgen voor een moderne touch. Onze prins zijn leuk en stijlvol tegelijkertijd, en dat is toch precies wat je wilt!

  Als je normaal gesproken zilver zou kiezen, kan het leuk zijn om te experimenteren met een beetje goud en andersom, dus probeer eens iets nieuws! Een andere tip: een zilverkleurige poster staat mooi in een van onze goudkleurige lijsten en een goudkleurige poster in een van onze zilverkleurige lijsten.

  Durf iets nieuws te proberen

  Herken je jezelf in de beschrijving van een persoon die vaak op zeker speelt als het gaat om je inrichting? Daar is niks geks aan, je bent zeker niet de enige. Kies je altijd voor de veilige optie maar wil je eens iets nieuws proberen? Dan is beginnen met iets kleins als een poster of lijst een goede start. Wij hebben al deze producten, dus kijk rond om te zien wat jij leuk vindt!

  Wanneer je je favorieten hebt gevonden tussen onze posters, dan hoef je alleen nog maar te wachten tot ze bij je op de mat vallen. Geeft deze nieuwe aanwinsten in huis wat extra ruimte, dat maakt het makkelijker om daarna rondom verder te werken aan je inrichting met andere nieuwe spulletjes.

  Decoreer alle kamers met pittige afbeeldingen

  Als het gaat om wanddecoratie vergeten we soms bepaalde delen van ons huis. In sommige kamers zorgen we altijd dat het er goed uitziet, terwijl er andere kamers zijn waar we helemaal niet aan denken. Dat is natuurlijk heel jammer en dat willen we niet hebben!

  In plaats van je alleen maar op de woonkamer en de slaapkamer te concentreren, denken wij dat je in gedachten moet houden dat posters in bijvoorbeeld de badkamer (heb je tegels, dan kun je de posters ophangen zonder daarbij de tegels te beschadigen) en het trappenhuis ook heel mooi kunnen zijn. Zelfs de kelder kan soms wel wat extra's gebruiken, dus verwen je huis op deze manier net dat beetje meer.

  Maak het af met een mooie lijst

  Het is natuurlijk helemaal aan jou of je je poster af wilt werken met een discrete lijst of dat je er écht helemaal voor wilt gaan en je een eigen zilver- of goudkleurige poster maakt. Het belangrijkste is dat de lijst en de afbeelding bij elkaar passen. Het is daarom slim om te kiezen voor een zwarte of zilveren lijst bij een zilverkleurige afbeelding en een zwarte of gouden lijst bij een goudkleurige afbeelding. Zorg altijd dat de afbeelding en de lijst op elkaar afgestemd zijn voordat je gaat nadenken over de plaats die hij in je inrichting gaat krijgen. Want er zullen altijd meerdere plekken in huis zijn waar de poster perfect staat, maar de poster en de lijst komen tenslotte als geheel.

  Onze zilveren en gouden prints komen in mat, glanzend en fotoprint. Maar welke moet je kiezen? Dat hangt af van de uitstraling die je zoekt voor je poster. Een matte print straalt eenvoud uit en combineert goed met andere items in matgoud- of zilver. Een fotoprint vangt de glans van het edelmetaal op een natuurlijke wijze, terwijl een meer glanzende print voor luxe staat. De glansrijke prints hebben zilver- of goudfolie wat ervoor zorgt dat het oppervlak van de poster een exclusieve voelbare textuur krijgt, dit in tegenstelling tot de matte- en de fotoprints.

  Heb je vragen over onze goud- of zilverkleurige posters? Neem gerust contact op met onze klantenservice! We vinden het erg belangrijk dat je een persoonlijk antwoord krijgt en heel tevreden bent met je aankoop.