Kaarten & stadsplattegronden

(21)

Posters met kaarten en stadsplattegronden zijn altijd cool omdat je er eentje kunt kiezen die het beste bij je past. Wil je een mooie en klassieke wereldkaart? Een plattegrond van een kleinere stad in Nederland, zoals Arnhem of Groningen? Misschien een aantal van je favoriete steden in de wereld? Parijs? New York? Een combinatie? Jij bepaalt.

Motief
Kleur
Oriëntatie
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Motief
  • Kleur
  • Oriëntatie
  • Prijs
  Tonen 21 producten
  Tonen 21 producten

  Mooie kaarten en stadsplattegronden

  Dat posters en ingelijste afbeeldingen in allerlei soorten en maten leuk zijn, is niets nieuws. Dit weten we allemaal! Het is superleuk om het interieur thuis wat op te fleuren met dit type interieurdetail, vind je niet? Wij vinden het geweldig en we weten dat velen het met ons eens zijn!

  Waarom zou je aan een boel grote projecten beginnen door nieuwe meubels en dergelijke te kopen, als je je interieur ook op kunt fleuren met alleen posters en ingelijste afbeeldingen? Bij ons vinden jullie allerlei verschillende dingen zoals posters en prints met wereldkaarten en stadsplattegronden. Het is makkelijk om afbeeldingen te vinden die bij je persoonlijkheid en stijl passen, en we kunnen je dan ook verblijden met het feit dat jullie hier bij ons mooie afbeeldingen kunnen vinden die bij het hele gezin in de smaak zullen vallen!

  Durf meer met je interieur

  Als het aankomt op het inrichten van je huis, durven sommigen iets meer dan anderen. Het is niet per sé slecht om niet veel te durven, want misschien vind je veilig en "gewoon" beter passen. Wil je toch eens proberen om wat moediger te zijn, dan kan dat natuurlijk gewoon.

  Wil je eens iets extra's doen in plaats van wat je normaal doet, dan is het nu je toch bij ons bent een goed moment om het eens te proberen! We hebben namelijk posters voor alle smaken, moedig of niet! Juist onze posters en prints met wereldkaarten en stadsplattegronden zijn in het bijzonder erg cool, maar we hebben ook veel andere mooie posters om uit te kiezen.

  Wanneer je de juiste poster voor de juiste muur vindt!

  Als je de juiste interieurdetails vindt die je interieur een boost geven, word je daar natuurlijk altijd even blij van! Wat zo leuk is, is dat er niet zoveel nodig is om dit te bereiken. Een paar kleinere en goedkopere spullen zijn vaak al genoeg. Het kunnen posters zijn, ingelijste afbeeldingen, lijsten, bloempotten, planten, et cetera. Het kan als weinig klinken, maar een paar dingen zijn in werkelijkheid genoeg om een ander gevoel te creëren.

  We weten dat deze kleine dingen juist een groot verschil kunnen maken, omdat we het elke dag zien! Bekijk onze inspiratiefoto's maar eens, die je bij elke poster met stadsplattegronden, wereldkaarten of wat dan ook kunt vinden. Je hoeft alleen maar op de poster te klikken waar je interesse in hebt, en je kunt zien hoe het eruitziet wanneer deze aan een muur hangt.

  Verschillende stijlen in verschillende kamers

  Als je thuis veel kamers hebt, kunnen jullie voor verschillende "thema's" of stijlen kiezen. Het is leuk omdat dat betekent dat je thuis een zeer gezellige sfeer kunt creëren. Misschien vind je een bepaald thema wel extra mooi, maar het is goed om eens aan andere stijlen te denken in plaats van alleen aan je favoriete. Als je bijvoorbeeld van roze en gebloemd houdt, dan kan het leuk zijn om het geheel te breken met een poster met een wat stoerdere uitstraling, anders kan het té romantisch worden en andersom.

  Sommige afbeeldingen nemen ons mee naar onze dromen en dit type afbeelding moeten we dan ook koesteren. Er moet ruimte zijn om gewoon thuis te zitten, je goed te voelen en weg te dromen en wat kan er dan geschikter zijn dan een poster met een wereldkaart? Het is een perfecte manier om te dromen over nieuwe interessante landen!

  Als je oog eenmaal op een van onze posters gevallen is die je thuis aan de muur wilt hebben, maar niet echt bij de rest van je interieur past dan hebben we een goede tip voor je: heb er lak aan! Een huis wordt zoveel leuker en persoonlijker als je een beetje durft te combineren en je je gevoel volgt in plaats van interieurtijdschriften te bekijken. Op die manier krijg je een écht thuis!

  Een leuke manier om je thuis te voelen!

  Wij vinden deze posters met verschillende steden leuk omdat je er een kunt kopen met je eigen stad erop. Misschien is het een kaart van de stad waar je vandaan komt, of kies je voor de stad waar je momenteel woont. Wat je ook kiest, het is altijd een leuk detail voor aan de muur!

  Velen verhuizen naar een geheel nieuwe stad als het tijd is om te gaan studeren. Dan kan het leuk zijn om een poster te hebben van waar je vandaan komt. Je hoeft hem alleen maar op te hangen en dan kun je wanneer je maar wil naar je oude favoriete plekken kijken. Je komt op deze manier gegarandeerd in een betere stemming als je last hebt van heimwee.

  En dat deze posters ook nog eens erg mooi zijn is natuurlijk mooi meegenomen, dus je hoeft alleen nog maar je slag te slaan!

  Lijsten: to do or not to do

  Dus, hoe zit dat nou met lijsten? Is het iets dat je meteen erbij koopt? Is het iets dat je überhaupt hebben wil? Misschien gebruik je liever geen lijsten, maar het is vaak wel mooier om je posters in te lijsten. Dat zorgt ervoor dat het eruitziet alsof je er beter over hebt nagedacht en dat is nooit verkeerd.

  Een manier om de vraag over lijsten op te lossen is door zowel te kiezen voor mét lijst als zonder lijst. Sommige posters zijn mooier om in te lijsten, terwijl andere beter tot hun recht komen zonder lijst. Je moet gewoon een balans vinden en gaan voor wat je zelf het mooiste vindt!

  Mooie wereldkaart of een stadsplattegrond van New York?

  Bij onze wereldkaarten vind je bijvoorbeeld varianten met citaten als ”We are the world” of ”You are my whole world”. Natuurlijk hebben we ook gewone wereldkaarten zonder citaten als je dat liever hebt, en je kunt kiezen uit verschillende mooie kleuren. Wat zeg je bijvoorbeeld van een wereldkaart in zwart, roze, groen, goud of grijs? Voor een speelse muur hebben we interessante wereldkaarten waarbij de landen zijn opgebouwd uit hun naam in tekst.

  Heeft een bepaalde grote stad je aandacht getrokken? Is New York je absolute favoriet? Of zoek je misschien een stadsplattegrond van Stockholm, Parijs, Londen, Rome of Kopenhagen? Hier vind je mooie prints met afbeeldingen van de meest populaire grote steden. Naast dat ze decoratief zijn aan de muur, kun je ook elke keer als je naar je poster kijkt lekker wegdromen.