• Dimbare verlichting
  • Make-up spiegel in stijlvol design van KAILA
  • Inclusief kleinere spiegel met 10x zoom

KAILA Make-up spiegel Foot Zwart 18x30 cm

  • Dimbare verlichting
  • Make-up spiegel in stijlvol design van KAILA
  • Inclusief kleinere spiegel met 10x zoom
€47.95
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
11,5 cm
Kleur 
Zwart
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
6000K
Lichtbron
LED
Lumen
480
Materiaal 
Composiet
Spiegeloppervlak
16,5x25 cm
Afmetingen
20x30 cm
Muurbevestiging 
Nee
Watt
4
Buitenmaat 
18x29 cm
Gewicht 
550 g

Compact design, stijlvolle uitstraling en gelijkmatige verlichting – Foot Zwart geeft je alles wat je zoekt in een make-up spiegel! Het spiegeloppervlak van 16,5x25 cm is omgeven door LED-verlichting, een lichtbron die en energiezuinig is en een lange houdbaarheid heeft. De spiegel licht op via een knop aan de achterkant. Je kunt de helderheid van het koude witte licht instellen door de touch-knop aan de voorkant van de spiegel een paar seconden ingedrukt te houden.

De make up spiegel heeft een strak ontwerp met een spiegeloppervlak dat gekanteld kan worden. Het heeft ook een kleinere 10x zoomspiegel, die aan het spiegelglas kan worden bevestigd of op zichzelf kan worden gebruikt. De spiegel wordt gevoed door 4x AA-batterijen. Batterijen worden niet meegeleverd.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056983

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.