• Dimbare verlichting
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • LED-slinger die de spiegel omlijst

KAILA Make-up spiegel Vanity LED Zwart 80x65 cm

  • Dimbare verlichting
  • Stijlvol Zweeds design van KAILA
  • LED-slinger die de spiegel omlijst
€289.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
13 cm
Kleur
Zwart
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000-6000K
Lichtbron
LED
Lumen
8640
Materiaal
Metaal
Spiegeloppervlak
80x65 cm
Ophanging 
Liggend
Muurbevestiging
Ja
Watt
28
Buitenmaat
80x68 cm
Gewicht
9280 g

Deze luxe make-up spiegel is een perfecte aanvulling voor op je kaptafel. Dankzij het stijlvolle design kan de spiegel ook perfect gebruikt worden als een prachtig decoratief interieurdetail op het dressoir in de woonkamer of in de hal. De spiegel is voorzien van energiezuinige LED-verlichting, die een langere levensduur heeft dan vergelijkbare lichtbronnen. De verlichting vormt een heldere omlijsting op het spiegeloppervlak. Je kunt de verlichting van de spiegel aanzetten met de touch-knop aan de voorkant. Er zijn ook touch-knoppen voor het aanpassen van de helderheid en kleurtemperatuur van het licht. Met de "M" knop kun je de kleurtemperatuur aanpassen, met de "P" knop kan het licht worden gedimd naar de gewenste lichtsterkte. Op deze manier kunt je de verlichting aanpassen aan elke gelegenheid.

De spiegel kan zowel aan de muur bevestigd worden en staand neergezet worden. Deze spiegel heeft een meegeleverde voetsteun die eenvoudig op de spiegel bevestigd kan worden. Elektrische aansluiting wordt gemaakt met een stekker.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056974

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.