Babylijsten

Onze babylijsten zijn er in alle denkbare varianten - zo kun je altijd een lijst vinden die geschikt is voor de babyfoto die je wilt inlijsten. We hebben babylijsten in de vorm van een hartje, in het roze, in het lichtblauw, collagelijsten, vierkante lijsten, rechthoekige lijsten en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils.

Kies je favorieten in ons assortiment hieronder. Wordt het een kleine vouwlijst? Een grotere, witte lijst? Misschien valt je keuze op een zilveren fotolijst? Jij bepaalt.

Tonen 16 producten

Fantastische babylijsten

We hebben heel veel mooie babylijsten die geschikt zijn voor alle soorten babyfoto's. Misschien wil je foto's van de geboorte inlijsten? Of foto's van de kleine baby in de armen van opa of oma? Misschien foto's van een trotse broer of zus? Of iets heel anders? Je weet dat zelf het beste - maar welke foto het ook wordt, wij hebben een passende babylijst, daar zijn we zeker van!

Als je een foto van de echo in wilt lijsten kan dat, voor zo'n belangrijke foto hebben we namelijk ook lijsten in ons assortiment. Leuk voor je kind om later een mooie lijst met daarin een foto van de echo te hebben. Een mooi cadeau dus dat je nu alvast kunt regelen.

Verschillende lijsten voor verschillende foto's

We hebben zowel de standaard babylijsten als collagelijsten voor babyfoto's. Je kunt ook combinaties maken. De keuze voor een lijst is belangrijker dan je misschien denkt, de juiste lijst kan een foto veel mooier doen uitkomen. Denk daarom goed na over je keuze, zodat bijvoorbeeld niet de lijst alle aandacht naar zich toetrekt.

We hebben heel veel lijsten in pasteltinten, maar we hebben ook babylijsten in zilver, hout, wit en meer. Je hoeft dus niet per sé te kiezen voor een lijst in een pasteltint omdat het om een babylijst gaat. Niet iedereen houdt immers van lichtblauw of roze, goed dus dat er alternatieven zijn - je kunt kijken wat jou het meeste aanspreekt.

Posterwand van babyfoto's?

Waarom niet een posterwand maken in de kinderkamer met mooie foto's? Het lijkt heel mooi als je verschillende lijsten met verschillende leuke foto's combineert. Wat extra leuk is, is om de wand steeds aan te blijven vullen met foto's van je opgroeiende kind. Hoe leuk is het om een foto te hebben van de geboorte, de eerste stapjes en ga zo maar door.

Er zijn zoveel ''eerste momenten'' met een pasgeboren baby, en het is altijd leuk om foto's te hebben van die momenten, om ze zo nog eens te kunnen herbeleven. Dus denk eraan dat je al die momenten vastlegt, zowel voor jezelf als voor je kind.

Echte foto's of foto's die in je mobieltje staan?

Tegenwoordig worden er foto's gemaakt op een manier die eerder niet bestond. Wij kunnen van alles en overal foto's maken met onze mobieltjes, en dat doen de meeste van ons dan ook. Dit zorgt voor een gigantische hoeveelheid foto's in onze mobieltjes en de meeste daarvan blijven daar zonder ooit uitgeprint te worden, en dat is jammer. Het is veel leuker om ze in de hand te kunnen houden en om ze vervolgens in te lijsten, zodat je er altijd naar kunt kijken. Of niet dan?

Het kost minder werk dan je denkt om foto's uit te printen en het is echt zo'n klusje waarvan je achteraf zegt: blij dat ik dat heb gedaan.