• Klittenband om het frame op te hangen
  • Past op lijsten met een breedte van minimaal 15 mm
Focus 3M Command Small Posterbevestiging Wit - 1,8 kg

3M Command Small Posterbevestiging Wit - 1,8 kg

  • Klittenband om het frame op te hangen
  • Past op lijsten met een breedte van minimaal 15 mm
€12.95
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Kleur 
Wit
Maximale gewicht
1,8 kg

Hang je fotolijsten en posters op met behulp van klittenband! Eenvoudiger kan het niet! Deze slimme, zelfklevende klittenbandstroken plak je simpelweg op de achterkant van je posters en op de wand, daar waar de poster moet komen te hangen. Ideaal voor wie geen lelijke gaten of andere beschadigingen op de muur wil achterlaten. Hecht op alle soorten wanden, maar denk eraan dat behang eventueel kan beschadigen bij het verwijderen.

Instructies: Maak het te beplakken oppervlak schoon en laat het drogen (geldt niet voor behang of beschadigde muren). Druk de klittenbandstroken op elkaar en verwijder vervolgens aan één zijde de beschermfolie van de lijmstrook. Plak de lijmstrook op de achterzijde van de posterlijst en druk deze stevig aan. Wanneer alle stroken op hun plaats zitten kun je ook de beschermfolie aan de buitenkant verwijderen en de lijst tegen de muur aandrukken. Wanneer de klittenbandstroken zich aan de muur hebben gehecht, trek je de lijst voorzichtig los van de muur. Druk de stroken daarna nog ongeveer 30 seconden stevig aan. Wacht vervolgens 60 minuten om de lijm goed te laten drogen en hang het schilderij weer op. Bekijk de instructievideo hieronder.

3 M Command Klittenband Medium Wit - 4-paar, geschikt voor een een posterlijst tot max 1,8 kg, geschikt voor alle fotolijsten tot 40x60 cm. Afmetingen: Ca 1,3x7,3 cm (BxL).

Goed om te weten

  • Maximale belastbaarheid: 1,8 kg, geschikt voor fotolijsten tot 40x60 cm
  • Aantal: 4 paar genoeg klittenbandstroken voor een lijst
  • Kleur: Wit

Art.nr:
51013802

 

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.