• Zelfklevende fotohaak - geen schroeven nodig
  • Max. Gewicht 7,2 kg (70x100 cm frames)

3M Command Large Posterbevestiging Wit - 7,2 kg

  • Zelfklevende fotohaak - geen schroeven nodig
  • Max. Gewicht 7,2 kg (70x100 cm frames)
€12.95
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Hang je fotolijsten en posters op met behulp van klittenband! Eenvoudiger kan het niet! Deze slimme, zelfklevende klittenbandstroken plak je simpelweg op de achterkant van je posters en op de wand, daar waar de poster moet komen te hangen. Ideaal voor wie geen lelijke gaten of andere beschadigingen op de muur wil achterlaten!

Instructies: Maak het te beplakken oppervlak schoon en laat het drogen (niet op behang of op beschadigde muren). Druk de klittenbandstroken op elkaar en verwijder vervolgens aan één zijde de beschermfolie van de lijmstrook. Plak de lijmstrook op de achterkant van de lijst en druk deze stevig aan. Wanneer alle stroken op hun plaats zitten kan je ook de beschermfolie aan de buitenkant verwijderen en de lijst tegen de muur aandrukken. Wanneer de klittenbandstroken zich aan de muur hebben gehecht, trek je de lijst voorzichtig los van de muur. Druk de stroken daarna nog ongeveer 30 seconden stevig aan. Wacht vervolgens 60 minuten om de lijm goed te laten drogen en hang de poster weer op. Bekijk de instructievideo hieronder.

3 M Command Klittenband Medium Wit - 4-paar, geschikt voor posters tot max 7,2 kg, geschikt voor alle lijsten tot 70x100 cm.

Goed om te weten

  • Maximale belastbaarheid: 7,2 kg, geschikt voor alle lijsten tot 70x100 cm
  • Aantal: 4 paar genoeg klittenband voor één lijst
  • Kleur: Wit

Art.nr:
51023649

 

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.