• Klittenband om het frame op te hangen
  • Past op lijsten met een breedte van minimaal 20 mm
Focus 3M Lijstbevestiging Medium - Zwart met klittenband (20 mm)

3M Lijstbevestiging Medium - Zwart met klittenband (20 mm)

  • Klittenband om het frame op te hangen
  • Past op lijsten met een breedte van minimaal 20 mm
€13.95
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Aantal
4 st,
Kleur 
Zwart
Maximale gewicht
5,4 kg

Hang je fotolijsten en posters op met behulp van klittenband! Eenvoudiger kan het niet. Deze slimme, zelfklevende klittenbandstroken plak je simpelweg op de achterkant van je posters en op de wand, daar waar het schilderij moet komen te hangen. Ideaal voor wie geen lelijke gaten of andere beschadigingen op de muur wil achterlaten. Hecht op alle soorten wanden, maar denk eraan dat er eventueel schade aan behang kan ontstaan bij het verwijderen.

Instructies: Maak het te beplakken oppervlak schoon en laat het drogen. (de wand mag geen beschadigingen hebben). Druk de klittenbandstroken op elkaar en verwijder vervolgens aan één zijde de beschermfolie van de lijmstrook. Plak de lijmstrook op de achterkant van de lijst en druk deze stevig aan. Wanneer alle stroken op hun plaats zitten kan je ook de beschermfolie aan de buitenkant verwijderen en de lijst tegen de muur aandrukken. Wanneer de klittenbandstroken zich aan de muur hebben gehecht, trek je de lijst voorzichtig los van de muur. Druk de stroken daarna nog ongeveer 30 seconden stevig aan. Wacht vervolgens 60 minuten om de lijm goed te laten drogen en hang de poster weer op. Bekijk de instructievideo

Let erop dat de lijst minimaal 20 mm breed moet zijn zodat er ruimte is om het klittenband te bevestigen. De maximale belastbaarheid wanneer je alle 4 klittenbandstroken gebruikt is 5,4 kg wat ongeveer gelijk is aan een 70x100 cm lijst.

Art.nr:
51013801

 

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.