5.0 4

Afdichtingstape

€17.90
Te bestellen product, verstuurd binnen: 15-30 werkdagen
Je vindt hier soortgelijke producten
(4 beoordelingen)

Productspecificatie

Breedte
38 mm
Lengte
66 m
Gemaakt in
Zweden

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Zelfklevende afdichtingstape met een goed hechtvermogen, speciaal voor alle soorten fotolijsten. Geschikt voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. De tape wordt gebruikt om de achterkant van de lijst hermetisch af te sluiten, ideaal dus voor de foto's waar je extra zuinig op bent. Beschermt tegen stof, mijten en insecten en voorkomt zo dat je foto's beschadigd raken.

De tape is niet zuurvrij en mag daarom niet rechtstreeks op de afbeelding worden gebruikt, dus alleen gebruiken om de achterzijde van de lijst te verzegelen en af te sluiten.Art.nr: 51026236
0
0

Beoordelingen

Martina

De tape plakt en past heel goed! Hebben de meeste getest, maar dit is zonder twijfel de beste. Zeer tevreden ook over de leveringen van BGA.

2020-07-06
Martina

Zit gelijkmatig en mooi op het frame en achterstuk. Lijkt er echt goed bij te zitten.

2020-04-27
Benny

Flexibele tape, gemakkelijk op te zetten en te bevestigen zoals het hoort. Een framing die fout ging, werd losgemaakt en het was mogelijk om de tape zonder problemen te verwisselen.

2021-01-29
Göran

Nu zijn de schilderijen voorzien van nieuwe passepartouts en verzegeld. Alles van bestelling, levering tot uitvoering heeft uitstekend gewerkt. Veel goede producten dus er zullen waarschijnlijk meer aankopen komen.

2019-09-09

Schrijf een beoordeling

Anderen kochten ook