• Voor kindertekeningen in A4-formaat
  • Gemakkelijk aan de voorkant te openen
  • Ruimte voor maximaal 50 tekeningen / illustraties
5.0 1

Fotolijst Little Davinci A4 Zwart

  • Voor kindertekeningen in A4-formaat
  • Gemakkelijk aan de voorkant te openen
  • Ruimte voor maximaal 50 tekeningen / illustraties
€85.90
(1 beoordelingen)
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Afbeeldingsgrootte 
21x29,7 cm (A4)
Kleur
Zwart
Materiaal
Composiet
Buitenmaat van de lijst
30x37,5 cm
Inclusief steun
Ja
Ophanging 
Staand & Liggend
Muurbevestiging
Ja
Materiaal Achterkant
MDF
Profiel type
Vierkant
Oppervlakte Behandeling
Beschilderd

Eenvoudige en makkelijke wissellijst voor tekeningen van A4-formaat. Perfect voor alle kindertekeningen. Je hoeft alleen maar van tekening te wisselen als er weer een nieuw kunstwerk klaar is. De de lijst opent heel gemakkelijk aan de zijkant. De Da Vinci tekeningenlijst is een zwarte stijlvolle lijst die thuis overal mooi staat en ervoor zorgt dat de tekeningen goed bewaard blijven. Laat je kinderen pronken met hun eigen tekeningen ingelijst aan de muur in hun kamer. Een perfect en door iedereen gewaardeerd cadeau voor een verjaardag of voor kerst. Laat tekeningen, foto's of diploma's een onderdeel van je interieur worden in een praktische en simpele lijst.

Dynamic Frames is het bedrijf achter Little Davinci dat sinds 2000 innovatieve frameproducten heeft ontworpen en vervaardigd. Het idee achter het bedrijf is om een product te ontwikkelen dat het gemakkelijk maakt om foto's op te slaan en te bekijken, in plaats van ze te verstoppen in fotoalbums. Het resultaat is een fotokast die eruitziet als een lijst, maar op dezelfde manier foto’s opbergt als in een album. Een smalle, eenvoudig te monteren fotokast met handige opbergruimte en een display dat je huis decoratief siert.

Art.nr: 51022476

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

0
0

Beoordelingen

Rosanna

Zo blij met deze aankoop! Alle tekeningen van de dochter komen in de lijsten terecht. De tekeningen krijgen een heel andere uitdrukking als je ze in de kaders plaatst. Zo blij! Denk dat dit een kerstcadeau wordt voor opa en oma.

2019-12-13

Schrijf een beoordeling