• Lijst voor textiel met ruimte voor objecten tot 2 cm diep
  • Onbreekbaar polystyreen kunstglas
  • Meegeleverde hardboard hanger

Fotolijst Nielsen Box II Zilver 60x80 cm

  • Lijst voor textiel met ruimte voor objecten tot 2 cm diep
  • Onbreekbaar polystyreen kunstglas
  • Meegeleverde hardboard hanger
€149.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Afbeeldingsgrootte 
60x80 cm
Kleur
Zwart
Plek voor
1 foto
Inclusief steun
Nee
Ophanging 
Staand & Liggend
Muurbevestiging
Ja
Materiaal Achterkant
MDF
Profiel type
Vierkant
Montage methode
Flexibele stiften
Oppervlakte Behandeling
Geanodiseerd

p>Dit is een diep frame waar je textiel zoals t-shirts, fijne souvenirs of andere voorwerpen met een diepte tot 2 cm mooi kunt inlijsten. Misschien een wedstrijdshirt met het nummer van je favoriete speler, een trui die je zelf hebt gemaakt of een ander kledingstuk die je na aan het hart ligt? Dan is de Frame Box II perfect.

In deze lijst hangt de trui of ander textiel op het meegeleverde donkergrijze hardboard, waardoor de trui mooi in het frame blijft hangen en goed beschermd wordt. De lijst heeft een matte zilveren omlijsting, is gemaakt van aluminium en heeft kunststof glas gemaakt van polystyreen. De lijst meet 60x80 cm en is 22 mm diep, wat ruimte geeft om items tot 2 cm op te bergen. Het frame is eenvoudig van achteren te openen met draaibare klikbeugels aan de bijbehorende achterkant van de MDF.

Deze lijst kan zowel staand als liggend met de bijbehorende muurbeugel worden opgehangen. Als je een shirt gaat inlijsten, is het aan te raden om dit in staand formaat te doen. De lijst wordt geleverd zonder decoraties. Er worden geen instructies, montageaccessoires of accessoires meegeleverd met deze lijst.

Kunstglas is gemaakt van polystyreen plastic, wat een zeer licht kunstglas is perfect voor grotere lijsten en het is onbreekbaar. Reinig het glas voorzichtig omdat kunstglas een gevoeliger oppervlak heeft en gemakkelijker krassen krijgt. Polystyreen geeft een relatief goede bescherming tegen UV-stralen en behoudt het ingelijste object mooi.

Art.nr:
51046284

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.