• Blijf in je eigen fotoalbum
  • Ruimte voor een eigen foto op de voorkant
  • Kwaliteitsalbum van Walther
fotoalbum met een stijlvol design! Dit fotoalbum is uitgevoerd in zwart met 50 bladen die wachten op jouw creatieve brein en op het moment dat je begint met plakken. Op de voorzijde vind je een vierkante opening voor een foto of tekst die het thema van het album inleidt. De neutrale kleur past bij elk onderwerp. Het leukste van dit fotoalbum is dat je zelf kunt bepalen hoe je het album indeelt, jouw creativiteit is leidend.

Maak je bestelling compleet: het gebruik van fotohoekjes maakt het plakken van je foto's makkelijk. En als je teksten bij de foto's wilt schrijven, dan hebben wij daar geschikte pennen voor, in verschillende kleuren.

">

Fun Album Zwart - 30x30 cm (100 Witte pagina's / 50 bladen)

  • Blijf in je eigen fotoalbum
  • Ruimte voor een eigen foto op de voorkant
  • Kwaliteitsalbum van Walther
€24.90
Kies formaat:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Productspecificatie

Albumkleur
Zwart
Aantal pagina's
100
Kleur van de albumpagina's
Wit
Beschermend perkamentblad
Ja
Afmetingen albumpagina (Breedte x Hoogte)
27,5x29 cm
Zuurvrij papier
Ja
Soort album
Zelf plakken

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Verzamel je foto's in dit mooie fotoalbum met een stijlvol design! Dit fotoalbum is uitgevoerd in zwart met 50 bladen die wachten op jouw creatieve brein en op het moment dat je begint met plakken. Op de voorzijde vind je een vierkante opening voor een foto of tekst die het thema van het album inleidt. De neutrale kleur past bij elk onderwerp. Het leukste van dit fotoalbum is dat je zelf kunt bepalen hoe je het album indeelt, jouw creativiteit is leidend.

Maak je bestelling compleet: het gebruik van fotohoekjes maakt het plakken van je foto's makkelijk. En als je teksten bij de foto's wilt schrijven, dan hebben wij daar geschikte pennen voor, in verschillende kleuren.Art.nr: 51011164
0
0

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling