House Doctor

House Doctor is een Deens merk met een sterke focus op modern design. De schoonheid van het merk is geworteld in de Scandinavische designtraditie met een industrieel gevoel en een vleugje inspiratie van over de hele wereld. Laat je inspireren door producten in innovatieve ontwerpen die in elk huis passen!

House Doctor – Deens merk met zorgvuldig geselecteerde producten

House Doctor is in 2001 opgericht door de twee broers en zus Rikke, Gitte en Klaus. De creatieve broers en zus delen allemaal een sterke passie voor interieurontwerp en de overtuiging dat stijlvol interieurontwerp een grotere passie voor het leven creëert. De wens van House Doctor is om mensen te inspireren en te helpen hun eigen unieke ruimte te creëren door balans, eenvoud en authenticiteit in huis samen te brengen. Vandaag de dag is House Doctor een van de meest populaire fabrikanten van interieurdesign van Denemarken. Hun visie is om mensen in staat te stellen eenvoudig gezellige en persoonlijke huizen te creëren. De schoonheid van het merk is geworteld in de Scandinavische designtraditie en hun ontwerp is in een industriële geest met een vleugje inspiratie van over de hele wereld. De productcollecties van het merk zijn zorgvuldig geselecteerd en bestaan ​​uit unieke objecten waarmee je eenvoudig je eigen individuele en persoonlijke stijl kunt creëren.

House Doctor ontwerpt het merendeel van haar producten zelf en de fabrikanten worden met grote zorg geselecteerd. Dit om producten van hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Sommige producten zijn ook handgemaakt. Handgemaakte producten hebben vaak meer tijd nodig om te maken en vereisen meer verfijning, wat bijdraagt ​​aan producten van betere kwaliteit. Door alle aspecten van creatie heen is er de visie dat details ertoe doen en dat elk product in je huis dat ook zou moeten doen. De producten van House Doctor zijn meer dan alleen een mooi detail - ze helpen om gezelligheid in je huis te creëren.

Onderdeel van de Society of Lifestyle

In de loop der jaren heeft het bedrijf zich enorm ontwikkeld. In 2019 werd House Doctor onderdeel van de Society of Lifestyle en werd samen met Nicolas Vahé, Meraki en Monograph een van hun vier merken. De vier merken hebben allemaal verschillende assortimenten maar vullen elkaar op inspirerende wijze aan en blijven zich continu ontwikkelen.

Duurzame producten in innovatief design

Als je een product van House Doctor koopt dan maak je een duurzame keuze. De Society of Lifestyle werkt veel met duurzaamheidsvraagstukken en het is voor hen belangrijk om verschillende milieuprojecten te ondersteunen. Zo werken ze samen met de organisatie "Grow for it" die zich inzet om de opwarming van de aarde tegen te gaan door middel van het planten van bomen en ondersteunen ze het project "Kenya Book Box" dat kinderen in Kenia tijdens hun schooltijd ondersteunt met boeken en schoolspullen.

De ontwerpers van House Doctor hebben een creatieve mindset waarbij inspiratie wordt gehaald uit zowel het dagelijks leven als de mensen die ze ontmoeten, maar ook uit reizen en verschillende culturen dragen bij aan hun ontwerp. Inspiratie wordt gehaald uit alles om hen heen. House Doctor wordt gedreven door de wens om voorop te lopen als het gaat om interieurontwerp en er is bij hen bijna altijd iets nieuws te ontdekken.

Moderne en iconische spiegels

House Doctor staat bekend om zijn iconische spiegels. Misschien ben je op zoek naar een ronde spiegel met een antieke messingkleurige lijst? Of een langwerpige spiegel met een frame van gerecycled hout? Misschien een industriële spiegel met zwarte rand of een klassieke ovale spiegel? Bij ons vind je verschillende populaire en moderne spiegels van House Doctor. Welkom bij ons assortiment en laat je inspireren door trendy collecties die passen bij jouw interieurstijl!