• Bamboe schilderijplank, lengte: 70 cm
  • Stijlvol Zweeds ontwerp van KAILA
  • Voorgeboorde gaten - schroeven en pluggen inbegrepen!

KAILA Fotoplank Bamboe 70 cm

  • Bamboe schilderijplank, lengte: 70 cm
  • Stijlvol Zweeds ontwerp van KAILA
  • Voorgeboorde gaten - schroeven en pluggen inbegrepen!
€23.95
Selecteer variant:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Diepte
10 cm
Kleur
Hout
Lengte
70 cm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Bamboe

Met een schilderijplank krijg je geweldige mogelijkheden om je muurkunst eenvoudig te variëren! Het is een zeer praktisch interieurdetail dat – naast schilderijen – ook kleine snuisterijen, kruidenpotten in keukens, kleine spullen – en nog veel, veel meer kan huisvesten.

Deze schilderijplank is gemaakt van prachtig bamboe en heeft een stijlvol design met rechte, eenvoudige lijnen. De plank is verkrijgbaar in verschillende lengtes en deze variant heeft een lengte van 70 cm. De plank zelf heeft een gefreesde inkeping waarin je schilderijen worden ondersteund, waardoor ze in perfecte hoek tegen de muur staan. De schilderijplank heeft ook voorgeboorde gaten en het pakket bevat geschikte schroeven en pluggen - waardoor het nog gemakkelijker wordt!

Omdat de schilderijplank is gemaakt van bamboe, een natuurlijk materiaal, kunnen er kleurvariaties optreden.

Deze trendy schilderijplank is afkomstig van KAILA, een nieuw Zweeds merk dat zich richt op stijlvol Zweeds design en kwaliteit. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse ontwerpstijl die wordt gekenmerkt door eenvoud, elegantie en functionaliteit - met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen betaalbare prijzen voor het moderne huis.

Art.nr:
51044771

 

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.