• Moderne zwarte schilderijplank, lengte: 40 cm
  • Stijlvol Zweeds ontwerp van KAILA
  • Voorgeboorde gaten - schroeven en pluggen inbegrepen!

KAILA Schilderijplank Eikenhout 40 cm

  • Moderne zwarte schilderijplank, lengte: 40 cm
  • Stijlvol Zweeds ontwerp van KAILA
  • Voorgeboorde gaten - schroeven en pluggen inbegrepen!
€24.90
Kies formaat:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Productspecificatie

Diepte
10 cm
Kleur
Hout / Eiken
Lengte
40 cm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Solide eikenhout

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Met een handige schilderijplank pronk je elegant met je schilderijen en krijg je geweldige mogelijkheden om je muurkunst eenvoudig te variëren. Deze schilderijplank is gemaakt van massief eikenhout en heeft een stijlvol design met eenvoudige, rechte lijnen. De plank zelf heeft een gefreesde inkeping waarin je schilderijen worden ondersteund, waardoor ze in perfecte hoek tegen de muur staan. De plank is verkrijgbaar in verschillende lengtes en deze variant heeft een lengte van 40 cm. De schilderijplank heeft ook voorgeboorde gaten en het pakket bevat geschikte schroeven en pluggen - waardoor het nog gemakkelijker wordt!

Omdat de schilderijplank is gemaakt van massief eiken, een natuurlijk materiaal, kunnen er kleurvariaties optreden. De fotoplank is behandeld met een beschermende transparante olie.

Deze trendy schilderijplank is afkomstig van KAILA, een nieuw Zweeds merk dat zich richt op stijlvol Zweeds design en kwaliteit. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse ontwerpstijl die wordt gekenmerkt door eenvoud, elegantie en functionaliteit - met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen betaalbare prijzen voor het moderne huis.Art.nr: 51044760
0
0

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling