• Moderne zwarte schilderijplank, lengte: 60 cm
  • Stijlvol Zweeds ontwerp van KAILA
  • Voorgeboorde gaten - schroeven en pluggen inbegrepen!

KAILA Fotoplank Eikenhout 60 cm

  • Moderne zwarte schilderijplank, lengte: 60 cm
  • Stijlvol Zweeds ontwerp van KAILA
  • Voorgeboorde gaten - schroeven en pluggen inbegrepen!
€29.95
Selecteer variant:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Diepte
10 cm
Kleur 
Hout / Eiken
Lengte
60 cm
Materiaal 
Hout
Houtsoort 
Solide eikenhout

Met een handige schilderijplank pronk je elegant met je schilderijen en krijg je geweldige mogelijkheden om je muurkunst eenvoudig te variëren. Deze schilderijplank is gemaakt van massief eikenhout en heeft een stijlvol design met eenvoudige, rechte lijnen. De plank zelf heeft een gefreesde inkeping waarin je schilderijen worden ondersteund, waardoor ze in perfecte hoek tegen de muur staan. De plank is verkrijgbaar in verschillende lengtes en deze variant heeft een lengte van 60 cm. De schilderijplank heeft ook voorgeboorde gaten en het pakket bevat geschikte schroeven en pluggen - waardoor het nog gemakkelijker wordt!

Omdat de schilderijplank is gemaakt van massief eiken, een natuurlijk materiaal, kunnen er kleurvariaties optreden. De fotoplank is behandeld met een beschermende transparante olie.

Deze trendy schilderijplank is afkomstig van KAILA, een nieuw Zweeds merk dat zich richt op stijlvol Zweeds design en kwaliteit. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse ontwerpstijl die wordt gekenmerkt door eenvoud, elegantie en functionaliteit - met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen betaalbare prijzen voor het moderne huis.

Art.nr:
51044762

 

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.