• Moderne zwarte schilderijplank, lengte: 110 cm
  • Stijlvol Zweeds ontwerp van KAILA
  • Voorgeboorde gaten - schroeven en pluggen inbegrepen!

KAILA Fotoplank Zwart 110 cm

  • Moderne zwarte schilderijplank, lengte: 110 cm
  • Stijlvol Zweeds ontwerp van KAILA
  • Voorgeboorde gaten - schroeven en pluggen inbegrepen!
€32.95
Selecteer variant:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Diepte
10 cm
Kleur 
Zwart
Lengte
110 cm
Materiaal 
Hout
Houtsoort 
MDF

Bekijk en varieer je muurkunst gemakkelijk en netjes met een elegante schilderijplank! Deze schilderijplank is gemaakt van MDF en is modern zwart geschilderd met een mooi, semi-glanzend oppervlak. De schilderijplank heeft een stijlvol design met rechte, eenvoudige lijnen en een minimalistische uitstraling. De plank zelf heeft een gefreesde inkeping waarin je schilderijen worden ondersteund, waardoor ze in perfecte hoek tegen de muur staan.

Deze zwarte schilderijplank is verkrijgbaar in verschillende lengtes en deze specifieke variant heeft een lengte van 110 cm. De schilderijplank heeft ook voorgeboorde gaten en het pakket bevat geschikte schroeven en pluggen - waardoor het nog gemakkelijker wordt!

Deze trendy schilderijplank is afkomstig van KAILA, een nieuw Zweeds merk dat zich richt op stijlvol Zweeds design en kwaliteit. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse ontwerpstijl die wordt gekenmerkt door eenvoud, elegantie en functionaliteit - met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails tegen betaalbare prijzen voor het moderne huis.

Art.nr:
51044758

 

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.