Kinderposters met speelse motieven

(129)

Is het tijd om de kinderkamer te vernieuwen? Zoek je een schattige poster? Misschien een poster met een wat stoerdere print? We hebben alle mogelijke afbeeldingen zodat je altijd een geschikte afbeelding kunt vinden voor alle kinderen. Waarom maak je niet een hele posterwand met posters in de kinderkamer? Posterwanden zijn daar net zo mooi als in andere kamers.

Bekijk ons assortiment samen met je kinderen en kies de posters uit die jullie mooi vinden - je kunt naar wens mixen en matchen.

Motief
Kleur
Oriëntatie
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Motief
  • Kleur
  • Oriëntatie
  • Prijs
  Tonen 1 - 100 van 129 producten
  Tonen 1 - 100 van 129 producten

  Schattige posters en prints voor de kinderkamer

  Als het om kinderposters gaat, dan zijn schattige posters natuurlijk de favoriet! Bij ons is het supermakkelijk om mooie posters voor kinderen te vinden en omdat we er zoveel hebben, is het extra leuk er eentje uit te zoeken! Je vindt gegarandeerd posters voor de kinderkamer bij ons, dat beloven we je!

  Veel verschillende soorten afbeeldingen!

  We hebben kinderposters met veel verschillende soorten afbeeldingen, zoals je hieronder kunt zien. We hebben ervoor gekozen een zo breed mogelijk assortiment met posters aan te bieden. We hebben natuurlijk niet allemaal dezelfde stijl en onze kinderen houden van verschillende soorten afbeeldingen. Sommige kinderen houden van ballet, andere van auto's en weer andere houden misschien wel van grafische dierenprints. Wat je ook leuk vindt, je vindt het bij ons!

  Wij houden van een beetje afwisseling als het om kinderposters gaat, onze tip is daarom om simpelweg de posters uit te kiezen die je mooi vindt. Je kunt schattige posters combineren met wat stoerdere afbeeldingen in de kinderkamer. Denk er ook aan dat het leuk is om veel verschillende kleuren te combineren.

  Creëer een hele wand met posters in de kinderkamer!

  Waarom zou je genoegen nemen met slechts één poster of een paar, wanneer je ook los kunt gaan en er een heleboel kunt kopen? Niets houdt je tegen! Het is veel leuker om je creativiteit de vrije loop te laten gaan!

  De kinderkamer is hele geschikte plek om een beetje buiten de lijntjes te kleuren. Kinderen wekken per slot van rekening een heleboel emoties bij ons op en ze zijn een hele goede bron van inspiratie! Denk een beetje zoals zij, wanneer je de wanden van hun kamers inricht - voel je vrij en durf een beetje!

  Wanneer je meerdere kinderposters naast elkaar hangt, wordt het veel leuker om naar de muur te kijken. Wil je echt een stijlvolle kinderkamer creëren? Dat past toch veel beter in andere kamers, of niet? Het leukste van alles is dat we met dit soort schattige posters best wel een beetje los kunnen gaan, wat we misschien in de woonkamer niet echt durven. Het is daarom een win-winsituatie, voor zowel jou als voor de kinderen!

  Wat vinden je kinderen ervan?

  Hierboven schreven we dat een stijlvol interieur niet in de kinderkamer hoort, en dat vinden we nog steeds! Je hoort kinderen niet vaak zeggen dat ze van "stijlvol design" houden, ze zijn meer geïnteresseerd in auto's, honden, tekenfilms, helden en heldinnen. Daarom kun je beter dit soort afbeeldingen aan de muur hangen, toch?

  We hebben veel mooie ontwerpen die perfect zijn voor kinderen! Je vindt bij ons grafische dierenmotieven, mooie posters met lieve teksten, schattige posters met uilen, auto's, prinsessenkronen, eenhoorns en nog veel meer. Zoals je begrijpt, kun je bij ons makkelijk posters voor de kinderkamer kiezen met afbeeldingen die perfect bij een kind passen. Begin gewoon en kies de items uit die je het leukst vindt!

  Je kunt ze natuurlijk ook met andere posters combineren, als je wilt. Creëer bijvoorbeeld een mooie kinderkamer met een mooie mix van "volwassen" afbeeldingen en kindvriendelijke prints. Het is altijd leuk om een beetje te mixen en matchen, het is namelijk zo saai als alles gewoon bij elkaar past. Dit geldt natuurlijk al helemaal voor de kinderkamer, dus houd daar rekening mee!

  Lijsten of geen lijsten?

  Hmm, de grote vraag is natuurlijk "To frame or not to frame", wat is daarop ons antwoord? Dit vinden we een moeilijke vraag. Natuurlijk, omdat we zoveel leuke lijsten hebben worden je kinderposters er nog mooier mee, maar veel van de kinderposters die we verkopen zijn ook schattig van zichzelf.

  Wat je ook kiest, de afbeelding zal mooi opvallen, want we verkopen alleen mooie designs! Als je ervoor kiest om een lijst te gebruiken, dan creëer je een wat meer "aangeklede" indruk. Als dat is waar je naar op zoek bent, dan zit je dus helemaal goed. Als je het in plaats daarvan prima vindt om de kinderposters zonder lijst op te hangen, dan kan dat natuurlijk ook!

  Een tip van ons is om eerst de posters te kopen en op te hangen. Als je na een tijdje het gevoel hebt dat er toch een lijst ontbreekt, dan kun je deze gewoon alsnog bij ons uitzoeken. Goed idee, toch?

  Veel verschillende afmetingen om uit te kiezen

  We vinden het leuk om kinderposters van verschillende afmetingen te combineren, want het kan er een beetje saai uitzien om allemaal posters van hetzelfde formaat naast elkaar aan de muur te hangen.

  Een tip is om direct een combinatie van veel verschillende maten te kopen. Vaak is het zo dat één van de posters je favoriet is, en dan kun je ervoor kiezen van deze poster de grootste afmeting te bestellen. Vanaf daar ga je verder. Je kiest zelf welke van de afbeeldingen het mooiste in een grote afmeting zijn, en welke mooier zijn in een klein formaat. Sommige afbeeldingen zijn nu eenmaal mooier in kleinere formaten, terwijl andere juist in grotere formaten mooier zijn. En dan zijn er ook nog afbeeldingen die mooi zijn in een middelgroot formaat.

  Afbeelding met een boodschap

  Natuurlijk hebben we ook kinderposters met een boodschap, voor als je dat leuk vindt! Veel van onze posters voor kinderen bevatten leuke teksten, dus neem zeker eens een kijkje. Het is altijd leuk om een leuke boodschap boven het babybedje te hangen!

  Kleur of zwart-wit?

  Moet een kinderkamer kleur hebben? Eigenlijk is er niets dat moet bij het inrichten van een kinderkamer. Doe eens gek en laat je kind meebeslissen bij het inrichten van de kamer. Het is natuurlijk heel leuk om met kleuren te spelen in een kinderkamer, maar tegenwoordig kiezen ook veel mensen voor een neutrale basis in de kinderkamer en vullen die dan aan met verschillende kleurdetails in de meubels, accessoires en andere interieuritems. Sommige mensen willen juist veel kleur in de hele kamer, en zoals we al schreven - niets is goed of fout. Probeer het zelf!

  Posters werken altijd goed in een interieur. Kies meerdere designs om een posterwand te maken of hang een enkel schilderij naast andere interieurdetails. Creëer een gezellige kamer met een posterlijst waar je een poster, je favoriete boek, speelgoed of een potplant op zet. In ons assortiment vind je prints met kinderafbeeldingen in zowel kleur als zwart-wit, zodat je de kinderkamer precies zo kunt inrichten als jij en je kindje willen. Soms is een zwart-witposter perfect, op andere momenten is kleur juist beter.

  Onze posters zijn verkrijgbaar in verschillende designs en varianten. De verscheidenheid aan stijlen, maten, kleuren, vormen en teksten is geweldig. We zijn er dan ook zeker van dat je bij ons inspiratie opdoet en spannende afbeeldingen kunt vinden, in welke stijl je de kinderkamer ook wilt inrichten. Je vindt bij ons bijvoorbeeld mooie afbeeldingen met uilen in fijne pastelkleuren of zwart-wit, posters met afbeeldingen die je doen denken aan prinsen en prinsessen, het speelse telraam, prints voor kinderen die van motoren houden prints van schattige dieren. Veel van de motieven passen natuurlijk ook op andere plekken in huis. Bekijk onze mooie selectie posters en prints voor de kinderkamer en laat je inspireren!